Ako na bench
Ako na bench
technika je zaklad, lift je lift, takze ak chcete zacat benchovat velke vahy, treba techniku, a zabudnut na BB styl ala rozbi rameno ako sa len da :twisted: :twisted:
http://www.svetkulturistiky.cz/6-powerl ... tingu.html
http://www.svetkulturistiky.cz/6-powerl ... tingu.html
beriem to zo skusenosti doktorov a skusenych lifterov, ktory maju toho dost za sebou, vacsina kulturistov ma problemy s ramenami a to nehovorim teraz o 20-25 rocnych chalanov, sposobom "lifterskym" je to ovela prirodzenejsi pohyb, preto menej namaha ramena co sa tyka klbov,..to ze mas vsetky klby v poriadku co ti mam na to povedat to sa ti moze len zavidietdvihnem raw skoro dvojnasobok svojej vahy tym BB stylom a mam ramena aj vsetky klby v pohode a bandaze som nikdy nepotreboval, za to ty ides uz od 100vky s bandazami, cim to bude majstre?
za dalsie bandaze pouzivam kvoli tomu ze pri touchi ohybam zapestia(to pri BB style urcite nerobite, tak neni dovod davat bandaze), nie kvoli tomu ze by som vahu neudrzal
- Knjaz Varggoth
- Dátum registrácie: 08.10.2007
- Cash on hand: Locked
- Knjaz Varggoth
- Dátum registrácie: 08.10.2007
- Cash on hand: Locked
trening trening trening,....zo dna na den s ato nenaucis, tak isto ked ti niekto pomoze kto sa tomu rozumie tak ta to o dost posunie, pretoze mostik nie je o tom sa co najviac prehnut, je o tom vyuzit nohy, skratit drahu, vyuzit vsetky mozne svaly, treba sa naucit ako sa ulozit s lopatkami, ako mat nohy, päty, pracu s laktami a zapestiami,...preto je lepsie ked si "pod dozorom"a niake tipy na vacsiu ohybnost, resp ako spravit co najvacsi obluk?
najnovsie som zacal trenovat ohybnost teda pripravit na mostovanie na fitlopte, celkom to je haluz, sem tam sa slovek z toho zjebe sem tam zasekne ze ani do jednej strany sa pohnut, idem to len tyzden tak uvidim ci to nieco pomoze =))a niake tipy na vacsiu ohybnost, resp ako spravit co najvacsi obluk?
len aby si nedopadol jak ja:D ze zadok ti bude lietat vo vzduchu.. ja idem v utorok trenovat s jojom a rudom ideme na technike popracovat..najnovsie som zacal trenovat ohybnost teda pripravit na mostovanie na fitlopte, celkom to je haluz, sem tam sa slovek z toho zjebe sem tam zasekne ze ani do jednej strany sa pohnut, idem to len tyzden tak uvidim ci to nieco pomoze =))a niake tipy na vacsiu ohybnost, resp ako spravit co najvacsi obluk?
Návrat na "Silový trojboj (sekcia pre fanúšikov silového trojboja)"
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní