Originál nebo FAKE?
Re: Originál nebo FAKE?
Čaute, ja by som sa chcel opýtať niekoho kto má skúsenosti s klenbou...mohol som sa dostať ku klenbe od Balkan Pharmaceuticals...ide o to, že chalan mi ukazoval zabalený klen, ktorý vie zohnať....doma na nete som si ho hľadal a zistil som, že tú krabičku ktorú mi ukazoval obsahuje úplne iné tabletky....obsahuje 60 tbl (čo mu písalo aj na obale) a original by mali byť bielej farby....on tam však mal 4 balenia po 25 tbl ružovej farby (na obale zo zadu takisto balkán)....na googli som našiel aj presne takéto ružové tabletky od balkánu, no v inej krabičke než mi ukazoval...celkom ma to teda zneistilo...prečo boli teda pozmenené krabičky?
ukazoval mi tento: https://steroids-2016.com/87-large_defa ... 00-tab.jpg
a tabletky, ktoré boli vo vnútri som našiel jedine v tomto balení: https://musclebond.is/wp-content/upload ... mage-1.jpg
je v tom nejaký razantný rozdiel, alebo to robil z dôvodu nejaké podvodu?
musím ešte podotknúť, že som si overoval kod z jedného obalu na balkan stránke čo mi poradil dotyčný chalan a bol fakt platný, nikto si ho ešte pred tým neoveroval...
ukazoval mi tento: https://steroids-2016.com/87-large_defa ... 00-tab.jpg
a tabletky, ktoré boli vo vnútri som našiel jedine v tomto balení: https://musclebond.is/wp-content/upload ... mage-1.jpg
je v tom nejaký razantný rozdiel, alebo to robil z dôvodu nejaké podvodu?
musím ešte podotknúť, že som si overoval kod z jedného obalu na balkan stránke čo mi poradil dotyčný chalan a bol fakt platný, nikto si ho ešte pred tým neoveroval...
ruzove tablety od balkanu bol metan, ja by som.do.Balkanu aktualne nesiel lebo aktualne je vyroba Balkanu v polsku ak sa nemylim
Nepiste mi SS s prosbami o rady, ja nie som manzelska poradna, rady hladajte priamo na fore v prislusnych temach. A ANO - neviem zohnat steroidy, nechcem od vas kupit steroidy, snad ste to podaktori pochopili :-)
ruzove tablety od balkanu bol metan, ja by som.do.Balkanu aktualne nesiel lebo aktualne je vyroba Balkanu v polsku ak sa nemylim
myslim ze nedavno menili krabicky aj obaly a celkovy dizajn len ako vravim vsetko ma teraz pod palcom polsko
Nepiste mi SS s prosbami o rady, ja nie som manzelska poradna, rady hladajte priamo na fore v prislusnych temach. A ANO - neviem zohnat steroidy, nechcem od vas kupit steroidy, snad ste to podaktori pochopili :-)
Má tu někdo zkušenosti s touto značkou? Před rokem jsem kupoval T3 od alphy a kkt mi poslal toto
že není na skladě.
To na "zdi" neni tapeta, ale koberec, a to drevene neni stul, ale skrin, takze to bude spis koleno nez loket, pokud neni akrobat 
Pro obecne rady si piste do fora, ne me do PM.
-
- Dátum registrácie: 30.12.2017
- Cash on hand: Locked
- Bank: Locked
- Poďakoval: 23 krát
- Bolo mu ďakované: 236 krát
To je koleno ty vole
Neverím tej značke, pár negatívnych ohlasov od skúsených ľudí som počul, za mňa určite nie. Ak sa dá, tak to vymeň...
SQUATS SAVE LIVES !
Se to nahrálo naopak no
. Tak nemělo to být pro mě ale tak skusim to třeba něco ucitim 
Že koleno dobrý joke
To by som ani vo pohotshope hentak nezmenšil 
A kde je kvadriceps, kukám sa na to už 10 minút, to musí byť ojeb
A kde je kvadriceps, kukám sa na to už 10 minút, to musí byť ojeb

Vaše otázky, problémy, postrehy a iné dopyty smerujte prosím do príslušných tém a nie do mojej poštovej schránky
(nie preto, žeby som bol neochotný poradiť, ale to na čo sa pýtate, môže poslúžiť aj ostatným...)
(nie preto, žeby som bol neochotný poradiť, ale to na čo sa pýtate, môže poslúžiť aj ostatným...)
Ta čočka toho mobilního foťáku to dost zkresluje, tak z toho nedělejte zase drámu ;o
Pro obecne rady si piste do fora, ne me do PM.
-
- Dátum registrácie: 30.12.2017
- Cash on hand: Locked
- Bank: Locked
- Poďakoval: 23 krát
- Bolo mu ďakované: 236 krát
LAB Pharma je macka vo vreci, vecsinou to maju na sklade chlapci.co ponukaju Sterling (o ktorom vieme svoje) takze ja by som to nebral
Pani co hovorite nato?..stretol sa niekto s tym?
Vraj novy balkan...overovaci kod ma na kazdom blistri..
Len cena tam je trosku zabita
Vraj novy balkan...overovaci kod ma na kazdom blistri..
Len cena tam je trosku zabita
- Prílohy
-
- 20190723_091711.jpg (75.19 KiB) 221 zobrazení
Overovačky na každom blistri boli aj predtým... Zaváňa to polskou výrobou. Z viacerých miest sme počuli, že to už nie je pôvodný Balkan.
SQUATS SAVE LIVES !
Návrat na "Anabolické steroidy (všetko o steroidoch, bobulách, sypačkách)"