MAG. Pharmaceuticals
Re: MAG. Pharmaceuticals
to si už teraz neprečíta, včera zavolal 112 a hospitalizovali ho tu: https://www.google.sk/maps/@48.3164615,17.2534793,17zNabuduce vytiahni piest a prisyp tam trosku proteinu, potom nebudes mat teplu nohu![]()
Zdravim, potrebujem do kury doplnit oxymetholon, len neviem ci mam ist od mgs alebo swiss, co by ste odporucili z tychto dvoch značiek? Dikes
Zdravim, potrebujem do kury doplnit oxymetholon, len neviem ci mam ist od mgs alebo swiss, co by ste odporucili z tychto dvoch značiek? Dikes
rovnako
SQUATS SAVE LIVES !
mgsZdravim, potrebujem do kury doplnit oxymetholon, len neviem ci mam ist od mgs alebo swiss, co by ste odporucili z tychto dvoch značiek? Dikes
Ak chceš ozaj veľké svaly, jedz brokolicu.
Magnyl: Zarobenie následovne z ampulky do vialky do toho prášku dať magnyl pretrepať a konzumovať
?
-
- Dátum registrácie: 15.07.2012
- Cash on hand: Locked
- Poďakoval: 3 krát
hej ale ešte pred tým sa musíš pomodliť a poďakovať bohu za tieto dary, ktoré nám dáva
Vaše otázky, problémy, postrehy a iné dopyty smerujte prosím do príslušných tém a nie do mojej poštovej schránky
(nie preto, žeby som bol neochotný poradiť, ale to na čo sa pýtate, môže poslúžiť aj ostatným...)
(nie preto, žeby som bol neochotný poradiť, ale to na čo sa pýtate, môže poslúžiť aj ostatným...)
A co nechapes? Jednoduseji to uz snad nejde rict. Věc A nasypes do věci B a bodnes(na youtube mas primo i videa v CZ, kde a jak to pichnout)Magnyl: Zarobenie následovne z ampulky do vialky do toho prášku dať magnyl pretrepať a konzumovať?
Stale se ucim. V AAS jsem student, pockejte na radu zkusenejsich.
-
- Dátum registrácie: 30.12.2017
- Cash on hand: Locked
- Bank: Locked
- Poďakoval: 23 krát
- Bolo mu ďakované: 236 krát
Ako to je stým mp teraz? pred pol rokom bola taká "menšia" vlna fejkov. Ako to je teraz?
28 y.o. lifetime natural
Mdrosta, clen, Magnyl tiež 
Vaše otázky, problémy, postrehy a iné dopyty smerujte prosím do príslušných tém a nie do mojej poštovej schránky
Návrat na "Anabolické steroidy (všetko o steroidoch, bobulách, sypačkách)"
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných