Ved ja viem ale nedalo mi noKeď si prečítaš jeho predchádzajúci príspevok, zistíš, čo to "navyše" znamenáDat dole co je navyse?Myslis pindura ?:-):-):-):-)Tak jej kup prsia a nie cokoladu![]()
Ja uz mam pre moju odlozene na cecky ale najprv musi dat dole co je navyse![]()
Volna diskuze
Re: Volna diskuze
Už máš našetřeno?Tak jej kup prsia a nie cokoladu![]()
Ja uz mam pre moju odlozene na cecky ale najprv musi dat dole co je navyse

klasika.. kvet, bonboniera velka a nejaky plysak vetsitakéto tipy som nečakal. Ja asi zostanem pri nejakom parfeme
„if your choice is to go down that road don't sit and think that nothing's gonna happend that everything's great“
moja zena ma 30 rokov a mame spolu 2 deti. s plysakomby ma poslala asi dopuceklasika.. kvet, bonboniera velka a nejaky plysak vetsitakéto tipy som nečakal. Ja asi zostanem pri nejakom parfeme
vsak to je dobre nie? mojej je 29 a stale sa nejaky pekny plysak paci. za mesiac ho odlozim do perinaku 

„if your choice is to go down that road don't sit and think that nothing's gonna happend that everything's great“
klasika.. kvet, bonboniera velka a nejaky plysak vetsitakéto tipy som nečakal. Ja asi zostanem pri nejakom parfeme

Vaše otázky, problémy, postrehy a iné dopyty smerujte prosím do príslušných tém a nie do mojej poštovej schránky
(nie preto, žeby som bol neochotný poradiť, ale to na čo sa pýtate, môže poslúžiť aj ostatným...)
(nie preto, žeby som bol neochotný poradiť, ale to na čo sa pýtate, môže poslúžiť aj ostatným...)
kazda zena povie staci alebo nemusi byt nic... ale to uz je moment ked si v PlCIklasika.. kvet, bonboniera velka a nejaky plysak vetsitakéto tipy som nečakal. Ja asi zostanem pri nejakom parfemea nestačí len jedno z toho?
este som na velantína nic nekupoval tak neviem ako to chodí
.. pokial ju nemas v izolacii
tak zeny sa medzi sebou pysia co dostali..
a ked tam bude tvoja sediet ako chudatko pride dalsi chlap alebo ti odsekne cicinu ked zaspis..
boha ani ma nestraš, to aby som rovno jachtu kupil nie 
Vaše otázky, problémy, postrehy a iné dopyty smerujte prosím do príslušných tém a nie do mojej poštovej schránky
Návrat na "Anabolické steroidy (všetko o steroidoch, bobulách, sypačkách)"