Trenbolon
Re: Trenbolon
staci trafit lymfaticky system a ides
, tychto par dusivych eventov mam za sebou, vacsinou uz pocas aplikacie citim tlacik alebo pichanie niekde pod hrudnou kostou a v hube ostra alkoholovo-chemicka prichut, strop asi 2 min, keby som nevedel co to je tak asi skapem od paniky
Ja som to mal s tst prop, dávam do ramena ,ako som to dal do ramena divno mi šklblo v ramene a pustil som tam 1ml viac to pálilo ako obvykle po vytiahnutý v striekačke krv a do pol minuty v hube divná chuť jak alkohol alebo niečo také a taký kašel reku umrem. Ale teda zapil som to 2 x z vodu a pohode.
tak v tedy som trafil zrejme nejakú žilku
tak v tedy som trafil zrejme nejakú žilku
-
- Dátum registrácie: 15.07.2012
- Cash on hand: Locked
- Poďakoval: 3 krát
Ani si nemusel žilu, preťal si dáku menšiu cievu, žilku a čosi sa dostalo do krvného obehu... keby si to pustil do žily, to by boli asi iné stavy z 1ml 
Vaše otázky, problémy, postrehy a iné dopyty smerujte prosím do príslušných tém a nie do mojej poštovej schránky
(nie preto, žeby som bol neochotný poradiť, ale to na čo sa pýtate, môže poslúžiť aj ostatným...)
(nie preto, žeby som bol neochotný poradiť, ale to na čo sa pýtate, môže poslúžiť aj ostatným...)
pockaj si ked zakasles tak ze co zakaslanie to reflux, budes si zelat miesto vzduchu doma ventolinViacero ludi hovorilo, ze Ventolin pomaha. Ja osobne som to vzdy rozkaslal a pohoda, nemal som nikdy az taky hrozny ten kasel.
Budem to považovať za odpoveď na moju otázkupockaj si ked zakasles tak ze co zakaslanie to reflux, budes si zelat miesto vzduchu doma ventolinViacero ludi hovorilo, ze Ventolin pomaha. Ja osobne som to vzdy rozkaslal a pohoda, nemal som nikdy az taky hrozny ten kasel.![]()
- ananolicfre4k
- Dátum registrácie: 11.08.2019
- Cash on hand: Locked
- Poďakoval: 2 krát
- Bolo mu ďakované: 3 krát
ja ho tiez nemam a ked to doslo na mna (prvy krat po 6-7r), tak som to spoznal uz pri aplikacii, tak som sa snazil nejako v klude to prekaslat aj ked raz som bol fialovy co som nestihal nadychovat pomedzi
ale vzdy je to do 2 min u kazdeho a od polky kaslu je mozne vsimat si klesajucu intenzitu kaslu, ak vies hned co sa ti deje tak da to da udtrazit, ked ta to prepadne a netusis tak srzis
mobil a 112 mas natukane
mobil a 112 mas natukane
a co ma tema Trenbolon spolocne s tvojim zdrojom? jedine ze by bol nezvestny preto lebo ukradol vsetky zasobi Trenu v okoli a zmizolNa predaj AS môj zdroj je nezvestný . Ďakujem
Nepiste mi SS s prosbami o rady, ja nie som manzelska poradna, rady hladajte priamo na fore v prislusnych temach. A ANO - neviem zohnat steroidy, nechcem od vas kupit steroidy, snad ste to podaktori pochopili :-)
Pssst ved sa podelime 
Vaše otázky, problémy, postrehy a iné dopyty smerujte prosím do príslušných tém a nie do mojej poštovej schránky
Stalo sa vam ze niekedy pocas kury kde bol tren ste mali agresivne nezastavitelne stikutky? 
Nie
Návrat na "Anabolické steroidy (všetko o steroidoch, bobulách, sypačkách)"
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Igi89, MSN [Bot], Prometheus a 27 neregistrovaných