Krvny rozbor

Vstup od 18 rokov

Re: Krvny rozbor

Príspevokod užívateľa s0re » 20.01.2018

Zvýšené parametre poukazujú na obličky. Sám som prekonal akútne zlyhanie obličiek sprevadzane oblickovou kolikou - najhoršie obdobie v mojom živote, v prve dni som si prial smrt.
Kontraindikácie:
- nadmerný príjem bielkovín - to čo tvoje telo nevyužije, majú na starosti obličky a stým súvisí aj kyselina močová a samotný kreatínin, ktory sice nejak vysoky nemas (ja som mal cca 500 ale to uz som bol hospitalizovany a hrozila mi dyaliza), no stale ho mas zvyseny
- nefrotoxicke lieky ako napr. diclofenac a ine NSA , (sem patria aj niektore druhy AS) a dieurektika
- chabý pitný režim
- prechladenie obličiek, obličky nenávidia chlad s vlhkosť
- kardiovaskulárne problémy, obličky potrebujú byť pre správny chod neustále prekrvene
Zaujímavost: Uši sú späté s obličkami, ak ti často zalahuje na ne alebo ti v nich píska, môže to signalizovať problem s obličkami, no vacsinou v chronickej faze.

Príznaky:
- malátnosť, bolesti v oblasti ľadvin, kŕčovité bolesti v oblasti brucha,...

Odporúčam pri akomkoľvek príznaku navštíviť nefrologa, ten okrem komplexných testov spravi aj usg.
Ak ideš veľa bielkovín, skús znížiť, hlavne v chorobe, piť urologicky čaj a dostatok čistej vody - nie minerálky a uvidíš ako to bude napr. o mesiac. Stare zname pravidlo: Treba zit tak, aby sa farba mocu co najviac podobala farbe vody.
GL.
IGF-1 & Insuline = Alfa a Omega anabolizmu
s0re
Príspevky: 1318
Dátum registrácie: 06.03.2011
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 41 krát
Bolo mu ďakované: 99 krát


Re: Krvny rozbor

Príspevokod užívateľa Skinnyfuck » 20.01.2018

Mockrát děkuju za vyčerpávající odpověď, vzal jsem si z toho vše. No, čekám teď na pondělí a vyšetření krve, každopádně vůbec nevím jak to provést s kurou, mám momentálně jenom dva oleje, před týdnem jsem dal 500mg decy a E3D mám tst.e na 750mg týdně. PCT by ted vzhledem k ledvinám určitě nepřicházelo v úvahu, o jeho toxocitě jsem si vědom. ALe nevím jak pokračovat s oleji, jestli hned teď vše utnou a jít do mostu, nebo jetli mají na ledviny jen minimální vliv abudu moct alespoň vyklesat ať ten přechod není tak drastický.
Praktický lékař už při pohledu konstatoval poškození ledvin, nicméně mi nijak neporadil a čekám na krev ať můžu k neforlogovi. Zatím mám ledvinové čaje a rowatinex, vodu jsem navýšil na strop 6l, mám 93kg takže ještě nevím na jakou haldinu nastavit bílkoviny, jestli opravdu neriskovat a dát tam maximálně 93g.
Skinnyfuck
Príspevky: 66
Dátum registrácie: 20.10.2017
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 6 krát
Bolo mu ďakované: 6 krát

Re: Krvny rozbor

Príspevokod užívateľa rapsic » 20.01.2018

B max 1.5g az do odberu
Nepiste mi spravy ohladom sprostredkovania aas, pretoze nic nemam, nepredavam, a nikoho nepoznam kto by sa s tym zaoberal
Ak chces velke svaly daj si kotvicnikovy caj lebo meni tuk na sval
rapsic
Príspevky: 1935
Dátum registrácie: 27.04.2017
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 106 krát
Bolo mu ďakované: 168 krát

Re: Krvny rozbor

Príspevokod užívateľa s0re » 20.01.2018

Mockrát děkuju za vyčerpávající odpověď, vzal jsem si z toho vše. No, čekám teď na pondělí a vyšetření krve, každopádně vůbec nevím jak to provést s kurou, mám momentálně jenom dva oleje, před týdnem jsem dal 500mg decy a E3D mám tst.e na 750mg týdně. PCT by ted vzhledem k ledvinám určitě nepřicházelo v úvahu, o jeho toxocitě jsem si vědom. ALe nevím jak pokračovat s oleji, jestli hned teď vše utnou a jít do mostu, nebo jetli mají na ledviny jen minimální vliv abudu moct alespoň vyklesat ať ten přechod není tak drastický.
Praktický lékař už při pohledu konstatoval poškození ledvin, nicméně mi nijak neporadil a čekám na krev ať můžu k neforlogovi. Zatím mám ledvinové čaje a rowatinex, vodu jsem navýšil na strop 6l, mám 93kg takže ještě nevím na jakou haldinu nastavit bílkoviny, jestli opravdu neriskovat a dát tam maximálně 93g.
Neviem o tom aby deca a tst mali priamy negativny vplyv na ladviny, kazdopadne moze to byt individualne. Ak chces mat istotu a nechces rozhodit hormony tak navrhujem aby si decu vyklesal, a presiel do mostu v kt. pojdes len tst dajme tomu 200-250mg/e5d az kym sa ti krv nezlepsi. V kazdom pripade PCT je pre ladviny vzdy horsia volba ako most zalozeny na tst only.
Co sa tyka pitneho rezimu, zase moze uskodit aj prilis velke mnozstvo, prisposobuj si ho podla fyzickej aktivity v danom dni. Minimalne teda tie 3l by tam mali byt ako referencny prijem. Snaz sa vyvarovat tazkej fyzickej aktivite v podvecernych hodinach (17:00-19:00) , pretoze to je "pracovny cas" obliciek. Ak prejdes do mostu tak samozrejme bielkoviny zniz a duplom v dni oddychu. Skusil by som zaradit raz za cas aj tzv. ocistny den, teda vyvarovat sa aspon zivocisnym bielkovinam a sustredit sa na sacharidy a zdrave tuky.
Na oblicky si treba davat velky pozor, pretoze ked je s nimi nieco zle, tak to drasticky ovplyvni komplet cele telo. A na tu pozornost treba dbat aj preto, ze tak ako napr. srdce, o tom ze nieco nie je v poriadku daju fyzicky vediet az ked je uz velmi zle, tak ako u mna ked islo o akutny stav a musel som byt ihned hospitalizovany a to este den predtym som bol na narocnej cykloture.
Mne to sposobili nesteroidne antiflogistika v kombinacii s dietou (isiel som prilis nizke sach. vlny a trepal som do seba bielkoviny, aj ked som sa venoval len dynamickej a vytvalostnej cyklistike). Odvtedy ziadne specialne diety nedrzim, stravujem sa heterogenne a rozumne zaroven. Ak mam nejake bolesti, ktore potrebujem surne utlmit tak bud novalgin alebo paracetamol. NSA nikdy viac, strasny sajrajt.
Drzim palce.
IGF-1 & Insuline = Alfa a Omega anabolizmu
s0re
Príspevky: 1318
Dátum registrácie: 06.03.2011
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 41 krát
Bolo mu ďakované: 99 krát

Krevní testy 2 roky po vysazení (Co zkontrolovat?)

Príspevokod užívateľa prdonek44 » 22.01.2018

Zdravim, uz cca 2 roky resim svuj stav po vysazeni, kde v prubehu kury sem zacal mit problemy pri treninku s depresemi, unavou motala se mi hlava atd.. Jakmile se to ozvalo tak sem vysadil dal lehouckou pct a cekal, ze se to uklidni jako v predchozich kurach, bohuzel tomu tak nebylo. Uz 2 roky resim s doktori co s tim, ale nikoho nenapadlo mi zmerit hormony. Myslim si ze na 90% jsou to hormony nebo stitna zlaza, protoze vsechno ostatni uz mam za tu dobu zkontrolovane. Vim, ze me ted ukamenujete, ze jsem idiot a mel sem si zajit na testy hned, ale bylo to jak na horske draze nekdy byl trenink ok, nekdy uplna katastrofa, ze se mi tak moc motala hlava a byl jsem unaveny, ze jsem musel radsi odejit.

Cvicim 6 let a tyhle stavy jsem nikdy nepocitoval je tezke je vysvetlit(pocity na omdleni, spatne od zaludku atd..). Kazdopadne ted uz to chci radikalne vyresit, protoze problem neustupuje a ja nemuzu cvicit ani po 2 letech a chci se zeptat, co vse si mam nechat dat zkontrolovat? (nepocitame testy na ledviny, jatra, cholesterol, cukr, celkovou hematologii) tyhle vsechny zakladni veci mi delali a jsou ok, vcetne meho srdce, proto si myslim, ze jediny problem uz musi bejt v tech hormonech nebo stitne zlaze kterou mi delali taky ultrazvuk, ale byla pry ok, cukrovku pry taky nemam.

V kure pred 2 lety bylo: 500 tst mix + drosta 150 e2d + stan 30 mg + t3 (pulka tab denne), samozrejme AI, PCT: nejdriv jsem vyklesal na 250 tst tydne2 tydny pred ukoncenim hcg, pak v pct dalsi hcg, pct: tamox + exemestan. Samozrejme test bude na tst, estrogen a co dale? Kdyz uz tam jdu jsem schopen za to dat i 5k. Pripadne kdyz to nebude v poradku coz asi nebude, sli byste rovnou k endokrinologovi nebo se to snazili spravit sami pct? Podle me uz pct po 2 letech nic nenastartuje a bude potreba trt, ale kdovi. Neukamenujte me a diky za nazory.
prdonek44
Príspevky: 3
Dátum registrácie: 15.12.2017
Cash on hand: Locked

Re: Krvny rozbor

Príspevokod užívateľa Carnapolis » 22.01.2018

Hned na první straně máš seznam co si nechat zkontrolovat. Řešení zatím nevymýšlej když nevíš v čem je problém, prvně si zajdi na ty testy.
Pro obecne rady si piste do fora, ne me do PM.
Carnapolis
Príspevky: 993
Dátum registrácie: 30.12.2017
Cash on hand: Locked
Bank: Locked
Poďakoval: 16 krát
Bolo mu ďakované: 67 krát

Re: Krvny rozbor

Príspevokod užívateľa rapsic » 22.01.2018

DHEA
TST
fTST
SHBG
PROG
PRL
FSH
LH
E2
17OHPRO
GH
Toto mi odporucil zmerat endokrinolog po vysadeni,
Ale ano na prvej strane mas tiez rozpisane,
A nestresuj o trt, ani nevies aky mas tst a uz si ordinujes :)
Nepiste mi spravy ohladom sprostredkovania aas, pretoze nic nemam, nepredavam, a nikoho nepoznam kto by sa s tym zaoberal
Ak chces velke svaly daj si kotvicnikovy caj lebo meni tuk na sval
rapsic
Príspevky: 1935
Dátum registrácie: 27.04.2017
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 106 krát
Bolo mu ďakované: 168 krát

Re: Krvny rozbor

Príspevokod užívateľa ChrisBeast » 22.01.2018

DHEA
TST
fTST
SHBG
PROG
PRL
FSH
LH
E2
17OHPRO
GH
Toto mi odporucil zmerat endokrinolog po vysadeni,
Ale ano na prvej strane mas tiez rozpisane,
A nestresuj o trt, ani nevies aky mas tst a uz si ordinujes :)
aj kortizol ten je silný androgén a ma 100% súvis s 17OHPRO
ChrisBeast
Príspevky: 117
Dátum registrácie: 04.05.2017
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 8 krát
Bolo mu ďakované: 9 krát

Re: Krvny rozbor

Príspevokod užívateľa Skinnyfuck » 24.01.2018

Přeji všem pekný den, tady sloní noha
od strany 61 jsem psal o otocích nohou a postoval jsem výsledky vyšetření moči. Podle mého praktického lékaře jsem měl dle výsledků poškozené ledviny. Dnes postuji výsledky krve, kde jsou kromě ledvinových parametrů i jaterní. Na nefrologii se bohužel čeká velmi dlouho, takže bych chtěl vědět jestli máte nějaké zkušenosti v tomto tématu.
Pointou je, že krevní testy, které jsem absoloval pouhé tři dny po vysazení oxanu, a pouhé dva dny po dietních opatřeních vyšly opravdu skvěle. Neříkám, že nejsem rád, upřímně se mi hodně ulevilo, jen nechápu, jak z těch velmi vysokých hodnot udávajích poškození ledvin mohly vyjít takové výsledky po pouhém vsazení orálu a setnutí bílkovin. Nebo nemyslíte si, že jsou ty výsledky v pořádku?

Obrázok
Skinnyfuck
Príspevky: 66
Dátum registrácie: 20.10.2017
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 6 krát
Bolo mu ďakované: 6 krát

Re: Krvny rozbor

Príspevokod užívateľa Carnapolis » 24.01.2018

Tak možná poškozené nejsou, jenom byly delší dobu velmi nadměrně zatěžovány a proto ty příznaky. A jak si utnul zdroj problémů tak takový orgán který má za úkol filtrovat bordel se asi srovná rychle když mu ulevíš zpátky do normy. S játry to může být podobné.

E: nejsem samozřejmě doktor, je to jen moje domněnka, stejně budeš muset počkat na tu nefrologii aby sis byl 100% jistý

btw, sám doktor co ti predikoval poškozené ledviny ti k výsledkům testů nic neřeknul?
Pro obecne rady si piste do fora, ne me do PM.
Carnapolis
Príspevky: 993
Dátum registrácie: 30.12.2017
Cash on hand: Locked
Bank: Locked
Poďakoval: 16 krát
Bolo mu ďakované: 67 krát

Re: Krvny rozbor

Príspevokod užívateľa lakylukcz » 27.01.2018

Ahojte, co říkáte na tyto testy udělané ve 14 dnu kůry, kde je:

TST 300mg/w
DECA 200mg/w
TREN A. 200mg/w
Metík 40mg/d

Díky L.
lakylukcz
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 25.06.2014
Cash on hand: Locked

Re: Krvny rozbor

Príspevokod užívateľa sitrano » 27.01.2018

Ahojte, co říkáte na tyto testy udělané ve 14 dnu kůry, kde je:

TST 300mg/w
DECA 200mg/w
TREN A. 200mg/w
Metík 40mg/d

Díky L.
Po 14 dnech nebo týdnech


Sent from my iPhone using Tapatalk
začátečník AS...
sitrano
Príspevky: 20
Dátum registrácie: 02.07.2017
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Kladno
Poďakoval: 2 krát
Bolo mu ďakované: 2 krát

Re: Krvny rozbor

Príspevokod užívateľa lakylukcz » 27.01.2018

Po 14 dnech tady jsou výsledky:
Název metody Výsledek Jednotky Referenční meze Hodnocení
ALT (S) 15,28 ukat / l 0-0,80 (---)***
AST (S) 5,37 ukat / l 0-0,80 (---)**
ALP (S) 02.I ukat / l 0,60-1,80 (---)*
GMT (S) 0,25 ukat / l 0-0,92 (*--)
Lutropin (S) 0 U / l 1,4-10,0 *(---)
Prolactin (S) 11,1 ug / l 2,6-24,5 (*--)
Estrodiol (S) 0,797 nmol / l 0,040-0,180 (---)**
Progesteron (S) 1,4 nmol / l 0,86-2,90 (*--)
Testosteron (S) 33,94 nmol / l 6,07-27,10 (---)*
lakylukcz
Príspevky: 5
Dátum registrácie: 25.06.2014
Cash on hand: Locked

Re: Krvny rozbor

Príspevokod užívateľa mirutko » 27.01.2018

Že sa ti cyklus ešte len rozbieha a ten vysoký estrogén bude asi dedičstvo po predošlých cykloch
SQUATS SAVE LIVES !
Užívateľov profilový obrázok
mirutko
Príspevky: 1002
Dátum registrácie: 20.10.2014
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 34 krát
Bolo mu ďakované: 125 krát

Re: Krvny rozbor

Príspevokod užívateľa Darty » 27.01.2018

ti jebeeeeewe? tie pecenovky si dobre napisal? okamzite vysad metan
Nepiste mi SS s prosbami o rady, ja nie som manzelska poradna, rady hladajte priamo na fore v prislusnych temach. A ANO - neviem zohnat steroidy, nechcem od vas kupit steroidy, snad ste to podaktori pochopili :-)
Užívateľov profilový obrázok
Darty
Príspevky: 1725
Dátum registrácie: 27.11.2016
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 33 krát
Bolo mu ďakované: 172 krát


Návrat na "Anabolické steroidy (všetko o steroidoch, bobulách, sypačkách)"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: B&J, Gluteus, Joker13, macca, mirutko, secret, Unixko a 14 neregistrovaných