Boldenone Undecylenate
Re: Boldenone Undecylenate
Super roid,(alespoň pro mě , žadné vedlejšaky. žilnatost super,pocitově ok) akorát to chce větší dávky a trochu to protáhnout na min. 16w + kombinace s TST a vhodnou stravu + trénink a každý uvidí sám jak to šlape.
- Peterson01
- Dátum registrácie: 19.05.2016
- Cash on hand: Locked
- Poďakoval: 1 krát
- Bolo mu ďakované: 3 krát
Souhlasim. Taky jsem ho vyzkousel na 8 tydnu. Prvni 4 tydne jsem mel davku 600mg tydne a dalsich 4 tydne jsem snizil na 400mg tydne... Trochu pomaly narust sily ale sila zustala i mesic po kure. Jist jsem mohl opravnu hodne a zadny vedlejsi ucinky.
Jel jsem Bold ze začátku aj 800mg/w + 500mg/w testu a byl jsem spokojenej, vůbec žadné deprese, naopak výbušnost a síla šla rapidně nahoru, postupně jsem snižoval až na EQ 400 mg/w + TST 250/w a tam se zatím držim, sem tak hodím k tomu stan. a valím dál je to paráda, radši pojedu dýl na menších dávkách, ale tak abych z toho něco měl a cítil to.
Ale každý je jiný chce to zkusit a sám každý zjistí co mu sedí a co ne a hlavně i dávky k tomu pomale přispůsobovat.
Ale každý je jiný chce to zkusit a sám každý zjistí co mu sedí a co ne a hlavně i dávky k tomu pomale přispůsobovat.
- Peterson01
- Dátum registrácie: 19.05.2016
- Poďakoval: 1 krát
isiel som bolde aj 2g na tyzden, jeden z mojich oblubencov, okrem zadychavania ziadne ine vedlajsie ucinky som nepocitoval.....
ja som sa zle vyjadril pardon, nie depresivne stavy ale stavy uzkosti. a je to skrz gabu.
2g week dpc
forma este co si zo skroids pamatam bola ale bomba ;)
2g week dpc
Deprese :015
Slyším o tom také poprví, ale u hormonů je všechno možné.
Vynikající a jeden z bezpečných steroidů, avšak skutečně tak na 12 týdnů a více. Dlouho trvá než najede.
Každopádně testosterone je základ. Boldenone jen doplnuje.
Jinak přesto, že tento steroid nemá retenční účinky, tak jej doporučuji i do objemu. Například vystřídat jej za Nandrolone, kterému je podobný.
Skvělá kombinace;
12 weeks
Testosteron Enanthate 500 mg / weeks
Boldonene 500 mg / weeks
Drostanlone Propionate 400 mg / weeks
Výše uvedené kombinace nevyžaduje proviron, ani tamoxifem. Masteron se o vše postará. Osobně se vyhýbám orálům, které nechci brát, když nemusím.
Slyším o tom také poprví, ale u hormonů je všechno možné.
Vynikající a jeden z bezpečných steroidů, avšak skutečně tak na 12 týdnů a více. Dlouho trvá než najede.
Každopádně testosterone je základ. Boldenone jen doplnuje.
Jinak přesto, že tento steroid nemá retenční účinky, tak jej doporučuji i do objemu. Například vystřídat jej za Nandrolone, kterému je podobný.
Skvělá kombinace;
12 weeks
Testosteron Enanthate 500 mg / weeks
Boldonene 500 mg / weeks
Drostanlone Propionate 400 mg / weeks
Výše uvedené kombinace nevyžaduje proviron, ani tamoxifem. Masteron se o vše postará. Osobně se vyhýbám orálům, které nechci brát, když nemusím.
-
- Dátum registrácie: 30.06.2016
Krasny stack^.
Deprese s EQ jsou spojene s GABA receptory v mozku. Bohuzel je to opravdovy vedlejsi ucinek.
EQ je jedna z latek, ktera opravdu vyzaduje velmi nizke % tuku, pokud chceme opravdu videt jeji krasu (kosmeticky). Rustove je mnohem slabsi nez test/deca/dbol/anadrol, ale jak mitch spravne rekl, je to dobry anabolicky doplnek.
Deprese s EQ jsou spojene s GABA receptory v mozku. Bohuzel je to opravdovy vedlejsi ucinek.
EQ je jedna z latek, ktera opravdu vyzaduje velmi nizke % tuku, pokud chceme opravdu videt jeji krasu (kosmeticky). Rustove je mnohem slabsi nez test/deca/dbol/anadrol, ale jak mitch spravne rekl, je to dobry anabolicky doplnek.
Nejsem doktor! Za nikoho neberu zodpovědnost! Mějte kritické myšlení a otevřenou mysl, ale také vlastní rozum!
Moje zkušenost je taky špatná, prostě debilní nálada i při nízkých dávkách. Zkoušel sem to několikrát, prostě mě sedí víc nandrolon. Ale zase jsou lidi co jedou 1000 týdne a žádný problém nemají
Co jsi budeme nalhávat lidi co jedou mega dávky taky berou antidepresiva a co jsem četl tak profíci i kokain, docela to chápu když do sebe někdo mrda 2-5g. AS tydne.
Četl jsem od jednoho profíka že bere 5- HTP když je na terenu, prý aby si jeho přítelkyně nemyslela že je blázen
já jsem to 5- HTC zkoušel, a mě přijde že to nic nedělá.
staci pridat trochu metanu ;)
----------
Lidé! Ještěri z těmných světů vám chtějí dát čipy do těla a zotročit vás jako úbohé loutky!!!
Lidé! Ještěri z těmných světů vám chtějí dát čipy do těla a zotročit vás jako úbohé loutky!!!
V dietě mám bohužel s EQ stejnou zkušenost. Chystám se využit v růstu a doufám, že tyto problémy neuvidím.Moje zkušenost je taky špatná, prostě debilní nálada i při nízkých dávkách. Zkoušel sem to několikrát, prostě mě sedí víc nandrolon. Ale zase jsou lidi co jedou 1000 týdne a žádný problém nemajíCo jsi budeme nalhávat lidi co jedou mega dávky taky berou antidepresiva a co jsem četl tak profíci i kokain, docela to chápu když do sebe někdo mrda 2-5g. AS tydne.
Četl jsem od jednoho profíka že bere 5- HTP když je na terenu, prý aby si jeho přítelkyně nemyslela že je blázen
já jsem to 5- HTC zkoušel, a mě přijde že to nic nedělá.
Také preferuji nand, lepší pocit, lepší plnost a růst, i když eq umí dělat moc hezky vzhled.
A tvoje komentáře ohledně reakce a profíků jsou naprosto správně.
Taky se z nej cítím skvělestaci pridat trochu metanu ;)
Nejsem doktor! Za nikoho neberu zodpovědnost! Mějte kritické myšlení a otevřenou mysl, ale také vlastní rozum!
Pánové s Boldenonem mám jen teoretické zkušenosti, a už dlouho mě láká ho zkusit, a tak mě zajímá váš názor na jeho přínos v kuře na kvalitu, zajímají mě vaše kombinace dávky atd.
Mal som bolde750mg week,tstE500mg week na rozbeh metan 40mg a na konci MDrostu 40mg dokopy 16w zili bolo pekne vidiet taka prijemna pumpa ale stou MDrostou to krasne stvrdlo na kvalitny objem dobry roid ale na rast fakt deku
Návrat na "Anabolické steroidy (všetko o steroidoch, bobulách, sypačkách)"