EREKCIA

Vstup od 18 rokov

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa M4t3S » 15.04.2019

Estrogen prolaktin nemas zvyseny?
Užívateľov profilový obrázok
M4t3S
Príspevky: 145
Dátum registrácie: 14.02.2016
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 10 krát
Bolo mu ďakované: 13 krát


Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa MAKI » 15.04.2019

Volny testosteron mam 12,5 pikogram na ml (8,7-54)
Celkovy testosteron mam 5,5 ng/ml (3-12) ref.hodnoty
Ma vobec zmysel brat proviron zeby ma to nastartovalo
Nejako? Vraj su vysledky v norme no ja to tak necitim...
Moje výsledky po 6-týdnech PCT s odstupem 14 dnů, jsou taky v normě, řekl bych že jsem na tom 2x lépe než ty a stejně se necítím nějak super ;-)
FSH 28,38 (0,95-11,95)
LH 19,47 (0,60-12,70)
Estradiol E2 92 (40-161)
Prolaktin 141 (73-407)
Progesteron 0,40 (0,0-0,64)
Testosteron 13,08 (8,64-29)
SHGB 20,2 (13,5-72)
volný androgenní index 64,75% (35-92,60)
volný testosteron index 0,65% (0,35-0,93)
Vypni hlavu, dej tomu čas a zkus to moc neřešit. Makej ve fitku, hodně spi, dobře jez a uvidíš za 1-2 měs., jak jsi na tom podle krevních testů. (nech si udělat testy na vše výše uvedené) a potom dáme hlavy dohromady. Možná bych Ti spíš než drahé boost-suplementy doporučil něco na psychickou pohodu Pregnenolon, PT-Selank ;-) Jak už jsem psal, na mě Proviron moc nepůsobí, zkrátka jsem žádnou změnu necítil. Ale možná jsem to bral blbě, 75mg ... rozložených 3x v průběhu dne po 25mg, nevím no?! :-(
MAKI
Príspevky: 24
Dátum registrácie: 08.03.2019
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 11 krát
Bolo mu ďakované: 8 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa Michal1986 » 15.04.2019

Volny testosteron mam 12,5 pikogram na ml (8,7-54)
Celkovy testosteron mam 5,5 ng/ml (3-12) ref.hodnoty
Ma vobec zmysel brat proviron zeby ma to nastartovalo
Nejako? Vraj su vysledky v norme no ja to tak necitim...
Moje výsledky po 6-týdnech PCT s odstupem 14 dnů, jsou taky v normě, řekl bych že jsem na tom 2x lépe než ty a stejně se necítím nějak super ;-)
FSH 28,38 (0,95-11,95)
LH 19,47 (0,60-12,70)
Estradiol E2 92 (40-161)
Prolaktin 141 (73-407)
Progesteron 0,40 (0,0-0,64)
Testosteron 13,08 (8,64-29)
SHGB 20,2 (13,5-72)
volný androgenní index 64,75% (35-92,60)
volný testosteron index 0,65% (0,35-0,93)
Vypni hlavu, dej tomu čas a zkus to moc neřešit. Makej ve fitku, hodně spi, dobře jez a uvidíš za 1-2 měs., jak jsi na tom podle krevních testů. (nech si udělat testy na vše výše uvedené) a potom dáme hlavy dohromady. Možná bych Ti spíš než drahé boost-suplementy doporučil něco na psychickou pohodu Pregnenolon, PT-Selank ;-) Jak už jsem psal, na mě Proviron moc nepůsobí, zkrátka jsem žádnou změnu necítil. Ale možná jsem to bral blbě, 75mg ... rozložených 3x v průběhu dne po 25mg, nevím no?! :-(
já bych spíš řekl, že jsi na tom o polovinu hůř, než acapure. On uvádí TST v ng/ml takže když to přepočteš na nmol tak to je 19 což je o cca 50% víc, než máš ty :-)
Michal1986
Príspevky: 18
Dátum registrácie: 13.03.2019
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 1 krát
Bolo mu ďakované: 3 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa MAKI » 15.04.2019

já bych spíš řekl, že jsi na tom o polovinu hůř, než acapure. On uvádí TST v ng/ml takže když to přepočteš na nmol tak to je 19 což je o cca 50% víc, než máš ty :-)
Tak v tom případě má TST tak akorát ;-) takovéhle hodnoty bych bral všemi deseti :D
Za sebe to vidím na TRT, nemá cenu se dál trápit :-)
MAKI
Príspevky: 24
Dátum registrácie: 08.03.2019
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 11 krát
Bolo mu ďakované: 8 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa acapure » 26.04.2019

Bol som si dat spravit nove testy takze aktualne mam...
S_LH 3,26IU/l Ref.h 1,14-8,75
S_FSH 6,04IU/l 1,50-12,40
S_Testosteron 11,71 nmol/l 5,76-28,14
S_Estradiol. 0,092 nmol/l 0,040-0,161
S_SHBG 43nmol/l 43,5-52,5
S_Prolaktin 194,43 mlU/l 34,20-398,80
FAI % 27,3% 35,00-92,60

Testy vsetky v norme ale stale citim ze ten testosteron je nizky kedze sa mi striedaju nalady a citim sa nesvoj a doktor mi nebido ani proviron nepredpise kym nemam hladinu testosteronu pod hranicou hodnoty... Najde sa tu niekto kto by mi s tym vedel naozaj pomoct? alebo mam niekto podobne problemi alebo kamarat a dostal sa z toho ze co mu pomohlo? Dik
acapure
Príspevky: 24
Dátum registrácie: 26.02.2019
Cash on hand: Locked

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa rapsic » 26.04.2019

Ja nechapem ako mozes citit ze mas nizko tst ,podla toho ze sa menia nalady?
Podla mna tvoj problem bude uplne inde ako si myslis , ale na to ti uz asi nik neodpovie mozno psycholog , teraz nie v zlom
Užívateľov profilový obrázok
rapsic
Príspevky: 4030
Dátum registrácie: 27.04.2017
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 216 krát
Bolo mu ďakované: 485 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa acapure » 26.04.2019

Chepem asi vela o tom premyslam a robim si to sam :/ a asi bude lepsie ak nastivim psychologa a nech mi ten blog odblokuje...lebo fakt uz neviem co to moze byt....Lebo co som zatial cital tak nizka hladina testosteronu ovplyvnuje psychiku nalady a libido a erekciu... Aj ked mam svoj testosteron podla vysledkov v norme ...
acapure
Príspevky: 24
Dátum registrácie: 26.02.2019
Cash on hand: Locked

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa Unixko » 26.04.2019

Ja chcem tiež odblokovat čo mi psycholog predpise placebo posedenia alebo placebo lieky?;)
Unixko
Príspevky: 141
Dátum registrácie: 01.08.2016
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 5 krát
Bolo mu ďakované: 12 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa rapsic » 26.04.2019

Naposledy ked som bol off som sa ku tvojim hodnotam ani nepriblizil
Aj tst som mal 9 ci kolko
A vse dole fungovalo dokonca aj zena otehotnela
Podla mna hladas problem tam kde nieje
Užívateľov profilový obrázok
rapsic
Príspevky: 4030
Dátum registrácie: 27.04.2017
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 216 krát
Bolo mu ďakované: 485 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa acapure » 26.04.2019

Ako si to potom prekonal ked si bol off? Doktor ti aj nieco predpisal ak si bol u nho alebo ako si to prekonal?
acapure
Príspevky: 24
Dátum registrácie: 26.02.2019
Cash on hand: Locked

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa luhrach » 26.04.2019

Jednoduše, hodil se znova ON určitě :D
Užívateľov profilový obrázok
luhrach
Príspevky: 88
Dátum registrácie: 23.11.2018
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Plzeň
Poďakoval: 6 krát
Bolo mu ďakované: 5 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa rapsic » 26.04.2019

Ako si to potom prekonal ked si bol off? Doktor ti aj nieco predpisal ak si bol u nho alebo ako si to prekonal?
Nebol som u doktora vysadil som iba preto lebo moja nevedela otehotniet
Po pct som siel ja krv a vsade som mal minimalne hodnoty ale tak v norme
Okrem toho som sa nijak zle necitil keby neidem na krv myslim si se vse je ok
Potom po 4mesiacoch som zas zasypal
Kriticke boli prve tyzdne pct potom pohoda
Napriklad znami ma liecbu nebidom a mal permanentne tst pod 5 a nic okrem unavy necitil
Užívateľov profilový obrázok
rapsic
Príspevky: 4030
Dátum registrácie: 27.04.2017
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 216 krát
Bolo mu ďakované: 485 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa acapure » 26.04.2019

Ja rozmyslam este nad provironom zeby ma to kus nakoplo a pisu ze zlepsuje aj naladu a predsa to nieje nejaky silny steroid a ublizit by mi to nemalo...
acapure
Príspevky: 24
Dátum registrácie: 26.02.2019
Cash on hand: Locked

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa acapure » 26.04.2019

Tu je dobry clanok o provirone...

https://cs.blog.myogenlabs.com/Proviron/
acapure
Príspevky: 24
Dátum registrácie: 26.02.2019
Cash on hand: Locked

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa efraim » 26.04.2019

Ja rozmyslam este nad provironom zeby ma to kus nakoplo a pisu ze zlepsuje aj naladu a predsa to nieje nejaky silny steroid a ublizit by mi to nemalo...
Proviron nie je steroid... Je to dht derivát.
A ten článok vôbec nie je dobrý




Naposledy upravil/-a efraim v 26.04.2019, upravené celkom 2 krát.
Užívateľov profilový obrázok
efraim
Príspevky: 1273
Dátum registrácie: 17.05.2013
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 81 krát
Bolo mu ďakované: 86 krát


Návrat na "Anabolické steroidy (všetko o steroidoch, bobulách, sypačkách)"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných