EREKCIA

Vstup od 18 rokov

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa Legi74 » 03.05.2019

Souhlas Michal1986 a rozumím i tomu co napsal MAKI. Jsem na tom hodně podobně, 45 roků a plácám se po cyklu někde kolem 10-11nmol testosteronu. Před tím jsem kromě občasné únavy nikdy žádné pířznaky low-T neměl, sex-drive i erekce na 100%. Jsem půl roku OFF a po 6-týdnech PCT jsem se nahodil jen na tuhle nízkou úroveň, zkrátka deka mě asi sebrala část vlastní tvorby TST a i když jsem měl na konci PCT LH přes 27, stejně jsem produkci TST nezvýšil. Mám problémy s drivem i edem, jsem hodně unavenej a bez energie. Tak že taky pokukuji po TRT. Zatím vstřebávám informace, hledám správný ester a dávkování. Tak víc než vzájemné osočování a výsměch, bych zde také raději přivítal nějaké osobní zkušenosti lidí kteří si prošli něčím obdobným. To není nic proti Vám zkušeným, co to máte vychytaný :D
Legi74
Príspevky: 53
Dátum registrácie: 13.01.2019
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 35 krát
Bolo mu ďakované: 3 krát


Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa piterko » 03.05.2019

vy cesi mate kurevsky problem s pisanou slovencinou bez diakritiky a je jedno ci ste deti alebo chuji pred 50kou,nerozumiete. len sa pekne venujte dalej hodnotam TST
Užívateľov profilový obrázok
piterko
Príspevky: 2092
Dátum registrácie: 16.10.2009
Cash on hand: Locked
Bank: Locked
Poďakoval: 517 krát
Bolo mu ďakované: 395 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa Legi74 » 04.05.2019

Děkuji Piterko, a jakým hodnotám se máme věnovat? jak se nahodit zase do pohody?
Legi74
Príspevky: 53
Dátum registrácie: 13.01.2019
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 35 krát
Bolo mu ďakované: 3 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa piterko » 04.05.2019

smernica EU urologov. preco kazdy druhy prispevok na tomto fore je zalostna ****?
.. ake hodnoty riesis?
Užívateľov profilový obrázok
piterko
Príspevky: 2092
Dátum registrácie: 16.10.2009
Cash on hand: Locked
Bank: Locked
Poďakoval: 517 krát
Bolo mu ďakované: 395 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa Fluoxy » 04.05.2019

Souhlas Michal1986 a rozumím i tomu co napsal MAKI. Jsem na tom hodně podobně, 45 roků a plácám se po cyklu někde kolem 10-11nmol testosteronu. Před tím jsem kromě občasné únavy nikdy žádné pířznaky low-T neměl, sex-drive i erekce na 100%. Jsem půl roku OFF a po 6-týdnech PCT jsem se nahodil jen na tuhle nízkou úroveň, zkrátka deka mě asi sebrala část vlastní tvorby TST a i když jsem měl na konci PCT LH přes 27, stejně jsem produkci TST nezvýšil. Mám problémy s drivem i edem, jsem hodně unavenej a bez energie. Tak že taky pokukuji po TRT. Zatím vstřebávám informace, hledám správný ester a dávkování. Tak víc než vzájemné osočování a výsměch, bych zde také raději přivítal nějaké osobní zkušenosti lidí kteří si prošli něčím obdobným. To není nic proti Vám zkušeným, co to máte vychytaný :D
Nechce sa mi hľadať ako dlho si bol v cykle a čo všetko si užíval, skús prosím ťa v skratke mi to opísať. Zachytil som akurát, že si užíval Nandrolón, až príliš sa u Nandrolónu preháňa s jeho vplyvom na tvorbu vlastného TST, je agresívnejší v porovnaní s užívaním syntetického TST, ale tie rozdiely sú markantné. Najväčším problémom je, že mnoho užívateľov sa užívaním AAS dokáže dopracovať pri užívaní AAS k zúženiu semenných kanálikov, ktoré vedu k Leydigovým bunkám, ku ktorým sa potrebuje dostať hormón LH, aby spolu dokázali vytvárať prirodzený TST. Ak sú tieto kanáliky príliš zúžené, dochádza k tomuto javu, ktorý opisuješ, že LH je vysoko ale napriek tomu tvoj TST je nízko, alebo nižšie ako by sa dalo očakávať. Viem, že Tamoxifén dokáže zvyšovať citlivosť Leydigových buniek, preto sa odporúča ho užívať spolu s HCG, ktoré ich citlivosť znižuje. Aj tu mnoho ľudí robí obrovskú chybu a počas cyklu užíva až príliš vysoké dávky HCG bez pridania Tamoxifénu, a takto sa dopracujú k zniženiu ich citlivosti. Ale pracujeme tu s 3 rozdielnymi možnosťami:

1.Tí, ktorí užívajú AAS, ale neužívajú počas cyklu HCG, majú skôr zúžené kanáliky a leydigové bunky sa uzatvárajú (čo bude asi tvoj prípad)
2.Tí, ktorí užívajú AAS, HCG užívajú ale bez pridania Tamoxifénu, kanáliky sú v poriadku, ale citlivosť Leydikogých buniek sa znižuje
3.Tí, ktorí užívajú AAS, HCG užívajú v normálnych dávkach a kombinujú ho s Tamoxifénom, to je top kombo a najlepší spôsob prípravy do PCT, ktorá nasleduje po cykle
som rád, že si sa vrátil
Užívateľov profilový obrázok
Fluoxy
Príspevky: 267
Dátum registrácie: 04.05.2019
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 10 krát
Bolo mu ďakované: 41 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa Legi74 » 05.05.2019

skús prosím ťa v skratke mi to opísať. Zachytil som akurát, že si užíval Nandrolón.
Moc děkuji za odpověď. Jsem u ozbrojené složky a vždy jsem makal naturálně, ale dvě operace kolena a následné problémy mě tak nějak dotlačily, asi i vzhledem k věku, k pokusu udržet se ještě chvíli aktivní za pomoci AAS.
02/2018 jsem tam pustil Nandrolon (200mg/e5d, 280mg/w) + TST mix. (stejné dávkování), deku jsem dobral (1x bal. 4000mg) někdy po 15-ti týdnech a TST jsem ukončil cca po 20-ti týdnech společně s jedním bal. HCG (300IU e3d) a pozvolna jsem vyklesal TST na 100mg/w ... a chtěl nasadit PCT. Po dobu cyklu jsem nejel žádný IA, neměl jsem problém s gynem, trochu retence vody, ale asi v normě, jen jsem měl v těsným tričku trochu citlivý bradavky, jinak OK.
Před nasazením PCT (asi 10-tý den OFF) najednou večer ED a byl jsem bez erekce,i když libido bylo 100%, nedokázal jsem se vzrušit, jako kdyby se mě odpojil mozek od pinďoura (nikdy jsem v tomto ohledu neměl žádný problém). Laicky jsem si myslel že mám nedostatek TST (teď už vím že za 10 dní mě TST-MIX z těla nezmizí) lekl jsem se ED a druhý den tam střelil hned 500mg TST, za další dva dny už vše OK. protože mě čekalo v práci nějaké výběrko a fyzické testy, rozhodl jsem se teď PCT neřešit a vydržet na TST až do podzimu. Přešel jsem tedy na T-ENAN (250mg/w), ale časem jsem začal cítit zase problémy s ED, neudržením erekce a problémy se vzrušením. Bylo to jako na houpačce, týden vše OK naprostá pohoda a potom najednou řach a zase třeba 2 týdny horší sexdrive. Vždy když tohle přišlo, snažil jsem se to řešit vyšší dávkou TST, ale jen jsem si vystřelil estro mírně nad referenční hranici, ostatní hormony (progesteron+prolaktin) byly v normě. Začal jsem cyklovat HCG (300IU e3d + Anastrazol) a ladil hormony, ale stav pořád jako na houpačce. 11/2018 jsem vysadil, ve 3-tím týdnu OFF mě bylo nejlíp, žádná ED, sex-drive i libido 100%, testy TST 17nmol a estro asi 45, myslel jsem že už je to můj vlastní testosteron, tak jsem dával jen trochu Tamoxu a nějaké boostery jako Zinek, DAA a Tribulus .... dokud jsem nespadl na prdel když mě TST spadl na 5nmol :-(
Pustil jsem tam tedy znovu HCG + exe, a následně PCT 6w (Clomid, Tamox, Exe, Provi) ale od té doby už jsem se nesrovnal a plácám se někde kolem 11-12 nmol TST a 80 Estra ... :-( plus samozřejmě problémy drive a ED.
Legi74
Príspevky: 53
Dátum registrácie: 13.01.2019
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 35 krát
Bolo mu ďakované: 3 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa Legi74 » 05.05.2019

For Fluoxy: chtěl bych se pokusit ještě nahodit do naturálního stavu a srovnat se i za pomoci nějakého dalšího rozumného PCT, jinak už mě asi fakt nezbývá nic jiného než TRT. Ta kvalita života teď stojí za hovna, jak po psychické stránce tak i fyzicky (únava, regenerace). Potřeboval bych to nějak rozlousknout, už se v tom plácám moc dlouho ;-)
Legi74
Príspevky: 53
Dátum registrácie: 13.01.2019
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 35 krát
Bolo mu ďakované: 3 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa rapsic » 05.05.2019

Souhlas Michal1986 a rozumím i tomu co napsal MAKI. Jsem na tom hodně podobně, 45 roků a plácám se po cyklu někde kolem 10-11nmol testosteronu. Před tím jsem kromě občasné únavy nikdy žádné pířznaky low-T neměl, sex-drive i erekce na 100%. Jsem půl roku OFF a po 6-týdnech PCT jsem se nahodil jen na tuhle nízkou úroveň, zkrátka deka mě asi sebrala část vlastní tvorby TST a i když jsem měl na konci PCT LH přes 27, stejně jsem produkci TST nezvýšil. Mám problémy s drivem i edem, jsem hodně unavenej a bez energie. Tak že taky pokukuji po TRT. Zatím vstřebávám informace, hledám správný ester a dávkování. Tak víc než vzájemné osočování a výsměch, bych zde také raději přivítal nějaké osobní zkušenosti lidí kteří si prošli něčím obdobným. To není nic proti Vám zkušeným, co to máte vychytaný :D
Nechce sa mi hľadať ako dlho si bol v cykle a čo všetko si užíval, skús prosím ťa v skratke mi to opísať. Zachytil som akurát, že si užíval Nandrolón, až príliš sa u Nandrolónu preháňa s jeho vplyvom na tvorbu vlastného TST, je agresívnejší v porovnaní s užívaním syntetického TST, ale tie rozdiely sú markantné. Najväčším problémom je, že mnoho užívateľov sa užívaním AAS dokáže dopracovať pri užívaní AAS k zúženiu semenných kanálikov, ktoré vedu k Leydigovým bunkám, ku ktorým sa potrebuje dostať hormón LH, aby spolu dokázali vytvárať prirodzený TST. Ak sú tieto kanáliky príliš zúžené, dochádza k tomuto javu, ktorý opisuješ, že LH je vysoko ale napriek tomu tvoj TST je nízko, alebo nižšie ako by sa dalo očakávať. Viem, že Tamoxifén dokáže zvyšovať citlivosť Leydigových buniek, preto sa odporúča ho užívať spolu s HCG, ktoré ich citlivosť znižuje. Aj tu mnoho ľudí robí obrovskú chybu a počas cyklu užíva až príliš vysoké dávky HCG bez pridania Tamoxifénu, a takto sa dopracujú k zniženiu ich citlivosti. Ale pracujeme tu s 3 rozdielnymi možnosťami:

1.Tí, ktorí užívajú AAS, ale neužívajú počas cyklu HCG, majú skôr zúžené kanáliky a leydigové bunky sa uzatvárajú (čo bude asi tvoj prípad)
2.Tí, ktorí užívajú AAS, HCG užívajú ale bez pridania Tamoxifénu, kanáliky sú v poriadku, ale citlivosť Leydikogých buniek sa znižuje
3.Tí, ktorí užívajú AAS, HCG užívajú v normálnych dávkach a kombinujú ho s Tamoxifénom, to je top kombo a najlepší spôsob prípravy do PCT, ktorá nasleduje po cykle
Pozeral som no zial sa neviem nikde dopatrat k suvislosti citlivosti buniek pri uzivani hcg s tamoxom alebo bez
Ako presne to funguje? KedE studii u muzov je pomerne malo pretoze liek je primarne urceny pre zeny s karcinomom prsnika ,preto nechapem suvislost ktoru opisujes
Užívateľov profilový obrázok
rapsic
Príspevky: 4287
Dátum registrácie: 27.04.2017
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 227 krát
Bolo mu ďakované: 520 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa Fluoxy » 05.05.2019

Skúsim nájsť niečo dobré, ale viem, že dlhodobo sa riešila toxicita, alebo radšej napíšem negatívny vplyv estrogénov na potrebnú prácu semenníkov, a predpokladalo sa, že ak užívaš HCG, tak dokáže znižiť citlivosť na LH nie len priamym účinkom HCG ale aj estrogénmi, ktoré sa zvyšujú vďaka tomu, že užívaš HCG. A už si ani nespomeniem kto s tým prišiel, že Tamoxifen zvyšuje citlivosť, respektíve, že ak ho užívaš spolu s HCG, tak sa nijako nemení (nezohršuje) citlivosť semenikov na LH. Veď skús ešte pohľadať ak máš čas, ja sa musím trošku venovať rodime, mam len chviľu čas kým všetci spia :D
som rád, že si sa vrátil
Užívateľov profilový obrázok
Fluoxy
Príspevky: 267
Dátum registrácie: 04.05.2019
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 10 krát
Bolo mu ďakované: 41 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa Fluoxy » 05.05.2019

For Fluoxy: chtěl bych se pokusit ještě nahodit do naturálního stavu a srovnat se i za pomoci nějakého dalšího rozumného PCT, jinak už mě asi fakt nezbývá nic jiného než TRT. Ta kvalita života teď stojí za hovna, jak po psychické stránce tak i fyzicky (únava, regenerace). Potřeboval bych to nějak rozlousknout, už se v tom plácám moc dlouho ;-)
skúsim sa poradiť so s jedným známym, môj predpoklad je taký ako som ti napisal, že budeš mať zúžené kanáliky alebo zníženú citlivosť LG buniek, čo by som v tvojom veku bral aj ako normálny jak, ktorý si si len užívaním steroidov urýchlil, ale to je len predpoklad, nemusím mať pravdu
som rád, že si sa vrátil
Užívateľov profilový obrázok
Fluoxy
Príspevky: 267
Dátum registrácie: 04.05.2019
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 10 krát
Bolo mu ďakované: 41 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa acapure » 10.08.2019

Som tu znova po dlhsom case a stale si neviem pomoct s ED,libidom a erekciou :/ Bol som aj u endokrinologa a stitna zlaza je v poriadku a vsetko funguje ako ma a nieje dovaod na ziadnu substitučnú liečbu a aj hormony su vsetky v norme tak ja uz netusim kde moze byt problem.... Stale sa trapim po psychickej stranke :/ zoziera ma to a neviem ako na to nemysliet ... uz to trva 10 mesiacov ...... ak mozte niekto tak skuste poradit. Dik

testy su z 24.07.2019

testosteron 17,30 nmol/l ref hodnoty 5,76-28,14
tst volny 0,33 nmol/l > 0,30
tst bioaktivny 7,7 nmol/l > 6,0
estradiol 0,140 nmol/l 0,040-0,161
S_SHBG 39,3 nmol/l 13,3-92,60
S_LH 3,94 IU/l 1,14-8,75
S_FSH 8,41 IU/l 1,50-12,40
prolaktin 254,64 mIU/l 34,20-398,80
FAI % 44,02 % 35,00-92,60
acapure
Príspevky: 28
Dátum registrácie: 26.02.2019
Cash on hand: Locked

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa Darty » 10.08.2019

a ten proviron si skusal? co vsetko si uz vlatne skusil aby si bol v pohode? ci ty len na testy chodis a studujes vysledky?
Nepiste mi SS s prosbami o rady, ja nie som manzelska poradna, rady hladajte priamo na fore v prislusnych temach. A ANO - neviem zohnat steroidy, nechcem od vas kupit steroidy, snad ste to podaktori pochopili :-)
Užívateľov profilový obrázok
Darty
Príspevky: 2718
Dátum registrácie: 27.11.2016
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 124 krát
Bolo mu ďakované: 428 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa rapsic » 10.08.2019

Miesto endokrinologa by som navstivil psychologa
Užívateľov profilový obrázok
rapsic
Príspevky: 4287
Dátum registrácie: 27.04.2017
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 227 krát
Bolo mu ďakované: 520 krát

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa acapure » 10.08.2019

Trocha sa rozpisem v testoch aby bola predstava ake som mal pred a po....

07.06.2019 testy

LH 3,16
FSH 6,19
testosteron 12,52
test volny 0,27
test bioaktivny 6,3
estradiol 0,140
shbg 29,2
prolaktin 168,07
fai 42,88

pri tych testoch som mal pocit,ze uz som sa citil aj lepsie co sa tyka erekcie,pocitoval som aj ranne aj ked slabsie .... no stale som to chcel vylepsit aby to bolo ono aj po psychickej stranke... Tak som zacal davat tamoxifen 10mg 3xdenne a 1500 jednotiek hcg kazdy piaty den... ale bral som to len 10 dni potom som sa ako by zlakol neviem preco.... asi psichyka :(((( mal som to ist 6-8 tyzdnov....
potom o 4 dni ako som to ukoncil som siel na testy

20.06.2019

LH 1,04
FSH 3,56
testosteron 23,32
test volny 0,40
test bioaktivny 9,4
estrogen 0,240
shbg 49,6
fai 47,02

Neviem sem tam sa citim v pohode ale potom pridu na mna uzkostne stavy ako panika a stres a depky neviem sa cez to preniest.... K psichologovi by som mal ist v utorok,ale neviem ci sa mi to podari stihnut lebo akurat v ten termin odchadzam na dovolenku...
acapure
Príspevky: 28
Dátum registrácie: 26.02.2019
Cash on hand: Locked

Re: EREKCIA

Príspevokod užívateľa majo43 » 10.08.2019

Na psychológa sa vyser, išiel by som na tvojom mieste rovno k psychiatrovi, ja som bol z toho od 2012 na druhý pokus vonku vyše roka, od apríla sypem a vrátilo sa mi to, nie v moc silnej podobe, ale je tam, išiel som si dat predpísať starý dobrý Paretin, vychytavac serotoninu, aj sa vyspím a mám pokoj, proste začalo to v naturalnom stave, vysadil som v naturalnom, vracalo sa to priebežne až som si myslel že bude pokoj, na čistom sustaku 300mg/w po cca 5 tyzdoch som prestal spávať ako kedysi a problém zo zaspatim, úzkosť.... Trosku padne libido, ale pokoj....
majo43
Príspevky: 49
Dátum registrácie: 08.12.2018
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 62 krát
Bolo mu ďakované: 6 krát


Návrat na "Anabolické steroidy (všetko o steroidoch, bobulách, sypačkách)"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných