Hovädzina

Re: Hovädzina

Príspevokod užívateľa culo21 » 25.08.2014

Peti vyzera to velmi chutne :wink: inak ako to budes skladovat ? :)
Brucho sa nerobi v posilovni ale v kuchyni ;)
Užívateľov profilový obrázok
culo21
Príspevky: 349
Dátum registrácie: 30.01.2009
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Bratislava okolie


Re: Hovädzina

Príspevokod užívateľa Petra90 » 26.08.2014

Dala som to do uzatvaratelneho sacka, ale nebojim sa ze nejako extra dlho to budem musiet skladovat :D neni toho az tak moc :mrgreen:
Petra90
Príspevky: 65
Dátum registrácie: 30.06.2014
Cash on hand: Locked

Re: Hovädzina

Príspevokod užívateľa Jozooo » 16.01.2017

čaute , ikeď to tu zapadlo už asi aj prachom , tak sem šupnem môj oblubeny a brutalne jednoduchy recept na hovadzie stehno zadné , no myslim aj predne bude ok . Robievam to v hlbokej panvici. Maso na platky , osoliť , okoreniť a potrieť horčicou . Maso zprudka opiecť asi minutku z oboch stran v panvici a potom vybrať na tanier. V tej istej panvici potom osmažiť nakrajanu cibulu a pridať potom to maso zaliať vodou a prikryť pokrievkou. Easy. Varim to cca 2hod. Zahustiť to ku koncu môžete muka+voda alebo smotana alebo vôbec nič. Premna top recept nenaročny na pripravu :)
Jozooo
Príspevky: 9
Dátum registrácie: 28.05.2015
Cash on hand: Locked

Re: Hovädzina

Príspevokod užívateľa Pipik88 » 16.01.2017

jebe mi aby som na maso čakal 2 hodiny chytím pomeliem sviečkovu hodim vajco omačku cibulku urobím z toho hambače a 10-20 minut a najem sa ako kral :D
Pipik88
Príspevky: 940
Dátum registrácie: 29.09.2016
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 4 krát
Bolo mu ďakované: 5 krát

Re: Hovädzina

Príspevokod užívateľa silný » 16.01.2017

no to musí vyzerať... :roll: hlavne, ze mne sa smeješ :evil:
Vaše otázky, problémy, postrehy a iné dopyty smerujte prosím do príslušných tém a nie do mojej poštovej schránky
(nie preto, žeby som bol neochotný poradiť, ale to na čo sa pýtate, môže poslúžiť aj ostatným...)
Užívateľov profilový obrázok
silný
Príspevky: 6347
Dátum registrácie: 20.07.2015
Cash on hand: Locked
Bank: Locked
Poďakoval: 111 krát
Bolo mu ďakované: 650 krát

Re: Hovädzina

Príspevokod užívateľa edgarius » 17.01.2017

zacinalo to super, ale preco hambace, ked mozes zrat tatarak? :D
----------
Lidé! Ještěri z těmných světů vám chtějí dát čipy do těla a zotročit vás jako úbohé loutky!!!
Užívateľov profilový obrázok
edgarius
Príspevky: 2644
Dátum registrácie: 11.02.2008
Cash on hand: Locked
Bydlisko: BA, TT
Poďakoval: 50 krát
Bolo mu ďakované: 146 krát

Re: Hovädzina

Príspevokod užívateľa Jozooo » 17.01.2017

v tlakovom hrnci to maš za 45min. Ja si to varim stale na tri dni aspon lebo aj zohrievane to chuti tiptop narozdiel od hnusnej kuraciny :) a presne tak , keď sa ti nechce čakať daj si tatarak :D
Jozooo
Príspevky: 9
Dátum registrácie: 28.05.2015
Cash on hand: Locked

Re: Hovädzina

Príspevokod užívateľa norbert99 » 16.06.2017

Taký menší návrh na dnešnú večeru.. :D

Hovädzie rebierka na červenom víne.

https://www.facebook.com/luxuryfoodlond ... 546650637/

Dobrú chuť vám prajem. :)
norbert99
Moderator
Príspevky: 155
Dátum registrácie: 10.03.2017
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 6 krát
Bolo mu ďakované: 4 krát

Re: Hovädzina

Príspevokod užívateľa norbert99 » 26.06.2017

Mexické chilli
chilli.jpg
chilli.jpg (37.79 KiB) 807 zobrazení

Tepelná úprava: 20 min
Množstvo: 4 porcie


Ingrediencie (na 4 porcie):
400g mletého hovädzieho mäsa (prípadne morčacieho)
400g paradajkového pyré
300g uvarenej fazule
150g kukurice
150g nastrúhanej mrkvy
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
1 ČL morskej soli
1/2 ČL chilli korenia
1/2 ČL mletého čierneho korenia
1 ČL olivového oleja


Postup:
V hlbokej panvici alebo v hrnci si na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nasekanú cibuľu. Následne do panvice pridáme mleté mäso, paradajkové pyré, nastrúhanú mrkvu, koreniny a morskú soľ a všetko dobre zamiešame. Mäso prikryjeme a dusíme po dobu 15 minút.
Po 15 minútach k mäsu pridáme kukuricu, uvarenú fazuľu, prelisované strúčiky cesnaku a zmes varíme ešte 5 minút, dokým nie je mäso úplne hotové.
Mexické chilli môžeme podávať s hnedou ryžou, celozrnnými cestovinami, tortillami či šalátom. Na záver ho tiež môžeme posypať strúhaným syrom.

1 porcia obsahuje

Kcal - 353
Sacharidy - 14
Vláknina - 4
Bielkoviny - 22
Tuk - 22


norbert99
Moderator
Príspevky: 155
Dátum registrácie: 10.03.2017
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 6 krát
Bolo mu ďakované: 4 krát


Návrat na "Fitness a iné recepty (chutné kulturistické recepty)"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní