Bravčovina

Bravčovina

Príspevokod užívateľa minervaman » 13.04.2011

Jedlá a recepty z BRAVČOVINY
Ak chceš byť múdrym, nauč sa rozumne spytovať, pozorne počúvať, pokojne odpovedať, a keď nemáš čo povedať, prestaň hovoriť.
/Johann Kaspar Lavater/
Užívateľov profilový obrázok
minervaman
Moderator
Príspevky: 844
Dátum registrácie: 10.02.2008
Cash on hand: Locked


Bravčovina

Príspevokod užívateľa mrenek » 12.10.2011

Ako ste na tom s bravcovym mäsom? Jedavate alebo nie? Kolko ma gramov na 100g?
mrenek
Príspevky: 571
Dátum registrácie: 05.11.2009
Cash on hand: Locked

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa kun_agüero » 12.10.2011

Zalezi na konkretnom kuse.
Kare je podobne zlozenim ako kuracie prsia, mozno o nieco malo viac tuku, ale to nic zle nespravi.
Stehno uz ma viac tukov.
A krkovicka to uz ma privela tuku, a malo bielkovin.

Osobne mam kare velmi rad, a ked sa mi dostane pod ruky, rad si pochutnam. Ale pravidelne ho nejem.
Séria článkov Kun Agüera - http://posilnovanie.sk/viewtopic.php?f=3&t=9997

NEODPOVEDÁM NA BANÁLNE OTÁZKY
Užívateľov profilový obrázok
kun_agüero
Moderator
Príspevky: 2857
Dátum registrácie: 10.01.2009
Cash on hand: Locked

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa mrenek » 12.10.2011

Aha, lebo dobra cena v tescu, bravcove kare bez kosti 4,39€ Ale uz vypredane u nas :D Ale maju este s kostou...
mrenek
Príspevky: 571
Dátum registrácie: 05.11.2009
Cash on hand: Locked

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa cayman » 12.10.2011

Ja som naposledy kupil kare, lebo som uz nemohol jest kuracinu..Robim stale na plechu pecene..cesnak, korenie..na plech alobal, podliat a hotovo, ziadna robota s tym neni a je to lepsie ako kuracie.
Keď vstúpite do posilovne, sústreďte sa len na maximálny výkon. Akonáhle však máte tréning za sebou, zabudnite na cvičenie a radujte za zo života.
Užívateľov profilový obrázok
cayman
Odbornik
Príspevky: 5637
Dátum registrácie: 27.01.2008
Cash on hand: Locked
Bydlisko: BA

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa mrenek » 13.10.2011

Ja som naposledy kupil kare, lebo som uz nemohol jest kuracinu..Robim stale na plechu pecene..cesnak, korenie..na plech alobal, podliat a hotovo, ziadna robota s tym neni a je to lepsie ako kuracie.
Zakolko to mas hotove?
mrenek
Príspevky: 571
Dátum registrácie: 05.11.2009
Cash on hand: Locked

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa oldschool1989 » 13.10.2011

akurat som dojedol kare na prirodno nieco perfektne po tydzni jedenia kuraciny :-DD treba to menit lebo vam to zacne liest krkom
oldschool1989
Príspevky: 37
Dátum registrácie: 03.10.2011
Cash on hand: Locked

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa cayman » 13.10.2011

Ja som naposledy kupil kare, lebo som uz nemohol jest kuracinu..Robim stale na plechu pecene..cesnak, korenie..na plech alobal, podliat a hotovo, ziadna robota s tym neni a je to lepsie ako kuracie.
Zakolko to mas hotove?
trva to dlhsie, ale zase nemusis s tym nic robit...hodinu to mam pod alobalom a potom to este odkryjem nakonec na par minut...
Keď vstúpite do posilovne, sústreďte sa len na maximálny výkon. Akonáhle však máte tréning za sebou, zabudnite na cvičenie a radujte za zo života.
Užívateľov profilový obrázok
cayman
Odbornik
Príspevky: 5637
Dátum registrácie: 27.01.2008
Cash on hand: Locked
Bydlisko: BA

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa Lyandrol » 14.10.2011

Ked robite kare na panvici, je hotove do 10 minut, teda aspon u mna :)
NEŽELÁM SI ABY STE DAVALI MOJ OSOBNÝ KONTAKT (tí ktorí ma poznate) HOCIKOMU Z FORA AJ MIMO FORA BEZ MOJHO SUHLASU.
Lyandrol
Moderator
Príspevky: 12176
Dátum registrácie: 07.05.2010
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Anabolic city
Bolo mu ďakované: 2 krát

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa homar » 09.09.2012

tak ja mam rad kare na prirodno zapecene s broskynou alebo sparglou, a potom panenka je asi este zdravsia ako kare
R.C.: “Train harder and grow bigger.”
Užívateľov profilový obrázok
homar
Príspevky: 3358
Dátum registrácie: 29.05.2008
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Bratislava
Poďakoval: 33 krát
Bolo mu ďakované: 23 krát
Kontaktovať užívateľa:

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa slivnak » 11.09.2012

Ja si robievam taky jednoduchy recept: kare jemne oprazit na troske olivoveho oleja a potom do janskeho skla vrstva zemiaky cibula kare samozrejme nakorenit podla chuti a zase zemiaky cibula kare az pokial to nieje plne este podlejem za lyizicku olivoveho oleja a do truby na 220 stupnov asi na hodinku asi po hodinke odryjem a este asi na 10-15 min nech sa to zapecie.
Da sa do toho este pridat leco je to tiez celkom dobre
slivnak
Príspevky: 82
Dátum registrácie: 04.01.2010
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 1 krát
Bolo mu ďakované: 1 krát

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa 1adad1 » 02.10.2012

a co hovorite na panenku?
1adad1
Príspevky: 542
Dátum registrácie: 25.02.2012
Cash on hand: Locked

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa mickey » 03.10.2012

panenka by mala byt najkvalitnejsie maso z prasiatka.
Užívateľov profilový obrázok
mickey
Príspevky: 959
Dátum registrácie: 25.09.2007
Cash on hand: Locked

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa marosisko » 03.10.2012

kuracinu robim na panvici a bravcove kare v tlakovom hrnci.hociake jedlo mam do 30 minut. hovadzie za 40 ,ale to robim raz za mesiac. vsetko na stave aby sa to dalo v robote rychlo jest.
Užívateľov profilový obrázok
marosisko
Príspevky: 365
Dátum registrácie: 26.07.2012
Cash on hand: Locked

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa Obsah3 » 03.10.2012

zda sa mize brav.plece ma este menej nez kare .. ja tiez robim v tlakovom hrnci maso nakrajam na kocky pridam nakrajanu mrkvu a hrasok podlejem vodou okorenim osolim necham to tam 20-30 min. a mam paradne maso 8)
Užívateľov profilový obrázok
Obsah3
Príspevky: 220
Dátum registrácie: 29.12.2010
Cash on hand: Locked


Návrat na "Fitness a iné recepty (chutné kulturistické recepty)"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný