Ryža

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa Qpkqkma » 03.07.2015

Natural je aj zo supkou, je taka chrumkava

Odoslané z Moto G 2014
Qpkqkma
Príspevky: 195
Dátum registrácie: 26.03.2009
Cash on hand: Locked
Bydlisko: ZA
Kontaktovať užívateľa:


Re: Ryža

Príspevokod užívateľa Erickk » 10.04.2016

Čo hovoríte na tie variče ryže? Používate to?
Erickk
Príspevky: 239
Dátum registrácie: 24.03.2015
Cash on hand: Locked

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa origos » 10.04.2016

ja to pouzivam.. dobra vec to je.. hodim ryzu zalejem vodou, posolim trochu a uz sa nestaram.. medzitym ako sa vari ryza si pripravujem maso..
origos
Príspevky: 631
Dátum registrácie: 09.09.2013
Cash on hand: Locked

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa Erickk » 10.04.2016

A je dobrá tá ryža aj na druhý deň? (do školy)
Erickk
Príspevky: 239
Dátum registrácie: 24.03.2015
Cash on hand: Locked

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa origos » 10.04.2016

to neviem.. vzdy som ryzu zjedol hned v ten den.. ale ak je dobre uvarena mala by byt dobra aj na druhy den.. len treba vychytat pomer vody a ryze..
ja co mam odmerku k tomu ryzovaru davam na jednu odmerku ryze dve vody.. mam rad rozvarenejsiu lepkavu ryzu..
origos
Príspevky: 631
Dátum registrácie: 09.09.2013
Cash on hand: Locked

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa ADM » 11.04.2016

A je dobrá tá ryža aj na druhý deň? (do školy)
ryža ako ryža, či z variča alebo z hrnca
ADM
Príspevky: 2551
Dátum registrácie: 22.10.2012
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 5 krát
Bolo mu ďakované: 2 krát

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa Erickk » 11.04.2016

Ja len že či nie je príliš zlepená alebo tak, lebo keď ju robím v hrnci tak je na druhý deň spojená s hrncom a normálne ju musím drtiť ako ľad. :D
Erickk
Príspevky: 239
Dátum registrácie: 24.03.2015
Cash on hand: Locked

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa homar » 11.04.2016

Ja len že či nie je príliš zlepená alebo tak, lebo keď ju robím v hrnci tak je na druhý deň spojená s hrncom a normálne ju musím drtiť ako ľad. :D
v tom prípade ju varíš zle
R.C.: “Train harder and grow bigger.”
Užívateľov profilový obrázok
homar
Príspevky: 3732
Dátum registrácie: 29.05.2008
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Bratislava
Poďakoval: 15 krát
Bolo mu ďakované: 14 krát
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa mar55 » 11.04.2016

Keby si kupoval hrnce od Horsta Fuchsa, toto by sa ti nestalo
mar55
Príspevky: 3265
Dátum registrácie: 20.11.2014
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Bratislava/Komárno
Poďakoval: 6 krát
Bolo mu ďakované: 5 krát

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa silný » 02.07.2017

heh tak to ma pojeb teda, ak by sa vám ryža zdala príliš kalorická >>> https://www.t-nation.com/diet-fat-loss/ ... etting-fat :D
Vaše otázky, problémy, postrehy a iné dopyty smerujte prosím do príslušných tém a nie do mojej poštovej schránky
(nie preto, žeby som bol neochotný poradiť, ale to na čo sa pýtate, môže poslúžiť aj ostatným...)
silný
Príspevky: 3414
Dátum registrácie: 20.07.2015
Cash on hand: Locked
Bank: Locked
Poďakoval: 27 krát
Bolo mu ďakované: 171 krát

Re: Tuniak

Príspevokod užívateľa Arasid » 29.10.2017

Však ale teoreticky by mohol aj v sackovej, po uvarení dá do druhého hrnca prida tuniak a tak ešte minútu povari, tak som myslel či to nerobi
Arasid
Príspevky: 28
Dátum registrácie: 28.10.2017
Cash on hand: Locked

Re: Tuniak

Príspevokod užívateľa DanteUnchained » 29.10.2017

Najlepsi je klasika tuniak z konzervy vo vlastnej stave a k tomu dva uvarene zemiaky, rychle komplexne jedlo ziadne vymyslanie
Ja si robim tak ryzu/bulgur s tuniakom. do vriacej ryze to vysypem premiesam necham pod pokrievkou a za 5 minut to mozem ist jest sem tam pridam cierne olivy a luxus.
Normálne v sackovej?
v com sackovom.. ryzi? Nie klasika sypana ryza. Najlepsie ked pridas 1/4 bujonu na kazdych 100g ryze resp. kuskusu/bulguru to by som zozral aj polkila na posedenie.

ak chces uplny navod: nalejes 1dcl vody do pohara das tam kusok bujonu das do mikrovlnky na 30 sekund dolejes studenu vodu aby si dodrzal pomer vody k ryzi a zalejes ryzu a mozes ist varit ..
Užívateľov profilový obrázok
DanteUnchained
Príspevky: 463
Dátum registrácie: 10.01.2016
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 17 krát
Bolo mu ďakované: 4 krát

Re: Tuniak

Príspevokod užívateľa Arasid » 29.10.2017

No hej ale dusenu ryzu uvarit to neni az taka jednoducha vec, to chce prax, ako to robis pomer vody k ryzi?
Arasid
Príspevky: 28
Dátum registrácie: 28.10.2017
Cash on hand: Locked

Re: Tuniak

Príspevokod užívateľa DanteUnchained » 29.10.2017

Mas na baleni napisane :).. standard je ryzu preplachnut, co je tak 30g vody co na nej zostane a potom 2:1, osobne davam na jasminovu 1,5 vody na 1 diel ryze... potom nenaberie taky objem. Zalejes prikryjes a po 5 min kuknes. Vacsinou po 7-8 min je 100g ryze hotovych ked to premiesas vidis ze je je z vody len take jak bahno :D vtedy uz to vypnes a nechas prikryte este 1-2mina ona sa dovari v pare. Alebo si kup ryzovar, zalejes a neriesis.
Užívateľov profilový obrázok
DanteUnchained
Príspevky: 463
Dátum registrácie: 10.01.2016
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 17 krát
Bolo mu ďakované: 4 krát

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa Arasid » 30.10.2017

No skúsim ako píšeš , lebo však ako sypana je chuťovo niekde inde ako sackova, zajtra si uvarim podľa teba a podám report :) :)
Arasid
Príspevky: 28
Dátum registrácie: 28.10.2017
Cash on hand: Locked


Návrat na "Fitness a iné recepty (chutné kulturistické recepty)"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný