Ryža

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa Qpkqkma » 03.07.2015

Natural je aj zo supkou, je taka chrumkava

Odoslané z Moto G 2014
Qpkqkma
Príspevky: 184
Dátum registrácie: 26.03.2009
Cash on hand: Locked
Bydlisko: ZA
Kontaktovať užívateľa:


Re: Ryža

Príspevokod užívateľa Erickk » 10.04.2016

Čo hovoríte na tie variče ryže? Používate to?
Erickk
Príspevky: 197
Dátum registrácie: 24.03.2015
Cash on hand: Locked

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa origos » 10.04.2016

ja to pouzivam.. dobra vec to je.. hodim ryzu zalejem vodou, posolim trochu a uz sa nestaram.. medzitym ako sa vari ryza si pripravujem maso..
origos
Príspevky: 589
Dátum registrácie: 09.09.2013
Cash on hand: Locked

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa Erickk » 10.04.2016

A je dobrá tá ryža aj na druhý deň? (do školy)
Erickk
Príspevky: 197
Dátum registrácie: 24.03.2015
Cash on hand: Locked

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa origos » 10.04.2016

to neviem.. vzdy som ryzu zjedol hned v ten den.. ale ak je dobre uvarena mala by byt dobra aj na druhy den.. len treba vychytat pomer vody a ryze..
ja co mam odmerku k tomu ryzovaru davam na jednu odmerku ryze dve vody.. mam rad rozvarenejsiu lepkavu ryzu..
origos
Príspevky: 589
Dátum registrácie: 09.09.2013
Cash on hand: Locked

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa Erickk » 11.04.2016

Ja len že či nie je príliš zlepená alebo tak, lebo keď ju robím v hrnci tak je na druhý deň spojená s hrncom a normálne ju musím drtiť ako ľad. :D
Erickk
Príspevky: 197
Dátum registrácie: 24.03.2015
Cash on hand: Locked

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa homar » 11.04.2016

Ja len že či nie je príliš zlepená alebo tak, lebo keď ju robím v hrnci tak je na druhý deň spojená s hrncom a normálne ju musím drtiť ako ľad. :D
v tom prípade ju varíš zle
R.C.: “Train harder and grow bigger.”
Užívateľov profilový obrázok
homar
Príspevky: 3355
Dátum registrácie: 29.05.2008
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Bratislava
Poďakoval: 33 krát
Bolo mu ďakované: 23 krát
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa mar55 » 11.04.2016

Keby si kupoval hrnce od Horsta Fuchsa, toto by sa ti nestalo
mar55
Príspevky: 3099
Dátum registrácie: 20.11.2014
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Brno/Bratislava
Poďakoval: 12 krát
Bolo mu ďakované: 9 krát
Kontaktovať užívateľa:

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa silný » 02.07.2017

heh tak to ma pojeb teda, ak by sa vám ryža zdala príliš kalorická >>> https://www.t-nation.com/diet-fat-loss/ ... etting-fat :D
Vaše otázky, problémy, postrehy a iné dopyty smerujte prosím do príslušných tém a nie do mojej poštovej schránky
(nie preto, žeby som bol neochotný poradiť, ale to na čo sa pýtate, môže poslúžiť aj ostatným...)
Užívateľov profilový obrázok
silný
Príspevky: 6333
Dátum registrácie: 20.07.2015
Cash on hand: Locked
Bank: Locked
Poďakoval: 111 krát
Bolo mu ďakované: 647 krát

Re: Tuniak

Príspevokod užívateľa Arasid » 29.10.2017

Však ale teoreticky by mohol aj v sackovej, po uvarení dá do druhého hrnca prida tuniak a tak ešte minútu povari, tak som myslel či to nerobi
Arasid
Príspevky: 28
Dátum registrácie: 28.10.2017
Cash on hand: Locked

Re: Tuniak

Príspevokod užívateľa DanteUnchained » 29.10.2017

Najlepsi je klasika tuniak z konzervy vo vlastnej stave a k tomu dva uvarene zemiaky, rychle komplexne jedlo ziadne vymyslanie
Ja si robim tak ryzu/bulgur s tuniakom. do vriacej ryze to vysypem premiesam necham pod pokrievkou a za 5 minut to mozem ist jest sem tam pridam cierne olivy a luxus.
Normálne v sackovej?
v com sackovom.. ryzi? Nie klasika sypana ryza. Najlepsie ked pridas 1/4 bujonu na kazdych 100g ryze resp. kuskusu/bulguru to by som zozral aj polkila na posedenie.

ak chces uplny navod: nalejes 1dcl vody do pohara das tam kusok bujonu das do mikrovlnky na 30 sekund dolejes studenu vodu aby si dodrzal pomer vody k ryzi a zalejes ryzu a mozes ist varit ..
Wake up.
WAKE UP!
You can do anything.
Don't limit yourself.
Change the world...

Always try to reach the unreachable or you will grow weaker.
Užívateľov profilový obrázok
DanteUnchained
Príspevky: 766
Dátum registrácie: 10.01.2016
Cash on hand: Locked
Bank: Locked
Poďakoval: 58 krát
Bolo mu ďakované: 32 krát

Re: Tuniak

Príspevokod užívateľa Arasid » 29.10.2017

No hej ale dusenu ryzu uvarit to neni az taka jednoducha vec, to chce prax, ako to robis pomer vody k ryzi?
Arasid
Príspevky: 28
Dátum registrácie: 28.10.2017
Cash on hand: Locked

Re: Tuniak

Príspevokod užívateľa DanteUnchained » 29.10.2017

Mas na baleni napisane :).. standard je ryzu preplachnut, co je tak 30g vody co na nej zostane a potom 2:1, osobne davam na jasminovu 1,5 vody na 1 diel ryze... potom nenaberie taky objem. Zalejes prikryjes a po 5 min kuknes. Vacsinou po 7-8 min je 100g ryze hotovych ked to premiesas vidis ze je je z vody len take jak bahno :D vtedy uz to vypnes a nechas prikryte este 1-2mina ona sa dovari v pare. Alebo si kup ryzovar, zalejes a neriesis.
Wake up.
WAKE UP!
You can do anything.
Don't limit yourself.
Change the world...

Always try to reach the unreachable or you will grow weaker.
Užívateľov profilový obrázok
DanteUnchained
Príspevky: 766
Dátum registrácie: 10.01.2016
Cash on hand: Locked
Bank: Locked
Poďakoval: 58 krát
Bolo mu ďakované: 32 krát

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa Arasid » 30.10.2017

No skúsim ako píšeš , lebo však ako sypana je chuťovo niekde inde ako sackova, zajtra si uvarim podľa teba a podám report :) :)
Arasid
Príspevky: 28
Dátum registrácie: 28.10.2017
Cash on hand: Locked

Re: Ryža

Príspevokod užívateľa Timmy32 » 30.10.2017

hlavny rozdiel je ci pouzivas nejaku klasicku bielu alebo basmati ci jasminovu... Pre mna je top basmati a najhnusnejsia parboiled
Timmy32
Príspevky: 109
Dátum registrácie: 19.01.2013
Cash on hand: Locked
Bolo mu ďakované: 2 krát


Návrat na "Fitness a iné recepty (chutné kulturistické recepty)"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný