Bravčovina

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa fitness.je.super » 14.02.2015

nepoznáte nejaký nový recept ? :)
fitness.je.super
Príspevky: 57
Dátum registrácie: 31.12.2014
Cash on hand: Locked


Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa mike1804 » 15.02.2015

nový nie ale najlepší. uvariť v trošku osolenej vode a konzumovať s ryžou. inak v sezóne robím krkovičku na grile na tých alobalových táckach alebo ako to nazvať. mäso ako sa hovorí sa urobí vo vlastnej šťave nakoľko krkovička má dosť tuku... :lol:
mike1804
Príspevky: 29
Dátum registrácie: 31.12.2013
Cash on hand: Locked

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa zvratkyakrv » 15.02.2015

-Nakrájať bravčové karé (najdiétnejšie mäso zo svine) na plátky.
-posoliť,pokoreniť a rozklepať
-orestovať prasacinu na panvici ( na kokosovom oleji,dietári ;-)), výpek nevylievať!
-uložiť prasacinu na pekáč
-na tom výpeku na tej istej panvici podusiť cibuľu, alebo pór, pridávam aj hríby-to je jedno aké, podliať trošku vodou a môže sa pridať bujón (nie je nutný)- z tej jednej kocky nikomu ešte penis neodpadol
-všetko z tej panvice vykydať na to mäso v pekáči, zakryť a dusiť v trúbe, stačí max trištvrte hodiny
-odokryť, posypať strúhaným tvrdým syrom (dietári mozarelou) a rozšľahaným vajcom/vajciami a zapiecť odokryté

Mäso sa dá použiť akékoľvek-ryba,kuracina,morčacina-pozor treba skrátiť čas dusenia, keďže je to mäkkšie.
Hlavná výhoda je minimum zasraného riadu, čo obzvlášť ocenia slobodní mládenci. Ja to robím kľudne ako nedeľný obed.
Drepujem 3x do týždňa. Nemôžem z toho dostať "ploché nohy" ?
zvratkyakrv
Príspevky: 902
Dátum registrácie: 10.12.2014
Cash on hand: Locked
Bolo mu ďakované: 2 krát

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa nokos » 24.12.2017

Dnes som sa rozhodol ,že budem držať post na raňajky majonézovy šalát a vyprážaný rezen mňam.
Užívateľov profilový obrázok
nokos
Príspevky: 393
Dátum registrácie: 13.05.2016
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 10 krát
Bolo mu ďakované: 12 krát

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa nokos » 24.12.2017

-Nakrájať bravčové karé (najdiétnejšie mäso zo svine) na plátky.
-posoliť,pokoreniť a rozklepať
-orestovať prasacinu na panvici ( na kokosovom oleji,dietári ;-)), výpek nevylievať!
-uložiť prasacinu na pekáč
-na tom výpeku na tej istej panvici podusiť cibuľu, alebo pór, pridávam aj hríby-to je jedno aké, podliať trošku vodou a môže sa pridať bujón (nie je nutný)- z tej jednej kocky nikomu ešte penis neodpadol
-všetko z tej panvice vykydať na to mäso v pekáči, zakryť a dusiť v trúbe, stačí max trištvrte hodiny
-odokryť, posypať strúhaným tvrdým syrom (dietári mozarelou) a rozšľahaným vajcom/vajciami a zapiecť odokryté

Mäso sa dá použiť akékoľvek-ryba,kuracina,morčacina-pozor treba skrátiť čas dusenia, keďže je to mäkkšie.
Hlavná výhoda je minimum zasraného riadu, čo obzvlášť ocenia slobodní mládenci. Ja to robím kľudne ako nedeľný obed.
Bravčová panenka je najdietnejsie bravčové mäsko.
Užívateľov profilový obrázok
nokos
Príspevky: 393
Dátum registrácie: 13.05.2016
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 10 krát
Bolo mu ďakované: 12 krát

Re: Bravčovina

Príspevokod užívateľa zvratkyakrv » 24.12.2017

OK. Zase karé je najlacnejšie a samotné je suché a dosť bez chuti, preto ho robím napr. s omáčkou atď ;-)
Drepujem 3x do týždňa. Nemôžem z toho dostať "ploché nohy" ?
zvratkyakrv
Príspevky: 902
Dátum registrácie: 10.12.2014
Cash on hand: Locked
Bolo mu ďakované: 2 krát


Návrat na "Fitness a iné recepty (chutné kulturistické recepty)"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný