RAD 140 Reálne skúsenosti ?
-
- Dátum registrácie: 26.10.2016
- Cash on hand: Locked
Re: RAD 140 Reálne skúsenosti ?
Mňa skôr zaújma či neznižuje prirodzenú tvorbu tst aké sú skutočné negatíva lebo mi to pripadá dosť silná látka a preto mi príde že fakt že to neznižuje prirodzenú tvorbu tst je bullshit , určite nemám v pláne užívať PH. Akurát plánujem do budúcnosti vyskúšať rad140+sr9009 to je celé.
-
Kamos isiel to kombo aj s S4 a okrem videnia do zlta, ktore sposobuje ten andarin tak nic
Nesypem len jem toľko veľa krupice každý deň
SQ - 170kg
BP - 170kg
SQ - 170kg
BP - 170kg
- Mr. Muscle
- Dátum registrácie: 17.08.2015
- Poďakoval: 47 krát
- Bolo mu ďakované: 53 krát
ale aspon videl dobre v tme, to by sa mi zišlo, ked idem v noci na wc... 

Vaše otázky, problémy, postrehy a iné dopyty smerujte prosím do príslušných tém a nie do mojej poštovej schránky
(nie preto, žeby som bol neochotný poradiť, ale to na čo sa pýtate, môže poslúžiť aj ostatným...)
(nie preto, žeby som bol neochotný poradiť, ale to na čo sa pýtate, môže poslúžiť aj ostatným...)
To neni nocne videnie
PRoblem to robili pri prechode svetlo/tma a naopak
SQ - 170kg
BP - 170kg
SQ - 170kg
BP - 170kg
- Mr. Muscle
a kamos je natural?Kamos isiel to kombo aj s S4 a okrem videnia do zlta, ktore sposobuje ten andarin tak nic
ano
SQ - 170kg
BP - 170kg
SQ - 170kg
BP - 170kg
- Mr. Muscle
A někdo kdo to užíval a dělal testy na hladinu tst před / po / při... či to teda ovlivňuje tvorbu lebo ne a případně o kolko zvýší tst ked ho beretE?
neovlyvnuje, testy si robili ludia na zahr forach, od davky 40mg a viac zacal rast vplyv na vlastnz tst ale pochybujem ze na tychto forach dakto pojde nad 40mg, pri 20mg v suchu komplet ... a tst ti urcite neyvzsi
tréner kulturistiky III. stupňa | súťažná príprava | športová metodika | fyzioterapia | kinesiotaping | expert na doplnky
- rád sa podelím a zodpoviem na dotazy z oblasti môjho pôsobenia
14-20mg (na 60kg tělo) RAD140 denně, 2 týdny, vysazení na 2 dny, testy... vlastní TST z 25 na 1 ... takže RAD140 nesnižuje tvorbu vlastního tst
haha.... mě to vyplo.... neužíval jsem s tím nic dalšího co by mělo vliv na tvorbu tst, jen co mám ozkoušené a dávám už dýl tzn. SR a gW, testy dávám každý měsíc, SR ani GW neměli na tst žádný vliv... RAD po 2 týdnech vypnul...
Aku si mal znacku?
Nepiste mi spravy ohladom sprostredkovania aas, pretoze nic nemam, nepredavam, a nikoho nepoznam kto by sa s tym zaoberal
Ak chces velke svaly daj si kotvicnikovy caj lebo meni tuk na sval
Ak chces velke svaly daj si kotvicnikovy caj lebo meni tuk na sval
no normálně berem xxxxxxx sarms, ale tento RAD byl podávaný v mixu od warrior labs, nutrabol...
doloz prosim ... aj pred aj po14-20mg (na 60kg tělo) RAD140 denně, 2 týdny, vysazení na 2 dny, testy... vlastní TST z 25 na 1 ... takže RAD140 nesnižuje tvorbu vlastního tsthaha.... mě to vyplo.... neužíval jsem s tím nic dalšího co by mělo vliv na tvorbu tst, jen co mám ozkoušené a dávám už dýl tzn. SR a gW, testy dávám každý měsíc, SR ani GW neměli na tst žádný vliv... RAD po 2 týdnech vypnul...
a tvoje 60 kilove telo to prijalo v mixe takze objektivita 0. Nevytahuj ze na SR si to nemal, tu je to SR+RAD spolu a ty nevies co sa ti v tele robi, absolutne netusis (ani ja ani nikto) co sa dalej s tymi latkami deje, ako metabolizuju, ci sa ich metabolity nezlucuju alebo neejako spolu interaguju, vzajomnym posobenim mozu mat odlisny ucinok, faktorov, preco tvoja hladina tst sa ti znizila na 4% proti 100% pred testom je fakt skutocne viac. a komu staci neobjektivny test je obmedzeny,
neviem naco vobec prispievas taketo bezhodnotne prispevky..
uz som to minimalne raz v nejakej obsirnejsej teme pisal, ze je ROZDIEL ked ti znizi hladinu tst v krvi AKO JE TO V TVOJOM PRIPADE a je ROZDIEL ked ti vypne produkciu lh a fsh
v hlave a prave to druhe robia steroidy. Tu je rozdiel medzi sarmami a hormonmi, okrem yk-11(steroidny skelet). a to je ***** (kurwa cenzurovane a kokotiny nie ??? ok...) rozdiel ci mas znizenu hladinu tst v krvi a ci mas zastavenu produkciu v hlave. z prvotne popisaneho stavu sa dostanes aj bez ziadnej PCT, za 2 tyzdne mas naspat hladinu. Su ludia, ktorym to neovplyvnilo hladinu na 30mg/d a su ludia ktorym 10mg zacalo zizovat hladinu. Ked tomu nerozumies, tak tu nepis ze ta VYPNUL, nevypnul ta ... ked neveris tak si daj spravit testy aj na fsh a lh, podla tvojich chemickych prispevkov urcite nebudes mat problem dat spravit aj takyto test, mna tie vysledky tiez zaujimajuCO JE VYPNUTIE PRODUKCIE TESTOSTERONU
tréner kulturistiky III. stupňa | súťažná príprava | športová metodika | fyzioterapia | kinesiotaping | expert na doplnky
-
WADA zakazuje aj SARMs, takze v IFBB aj v IPF anohodím to sem sú SARMS považované za doping ? Konkrétne Ibutamoren ?
EQ total 702,5kg (Drep 255kg Tlak 202,5kg MT 245kg)
BW 90kg
BW 90kg
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný