Novinky na fóre
Novinky na fóre
Pripravili sme si pre vás jedinečnú možnosť získať skvelé darčeky v rôznych hodnotách úplne ZADARMO. Stačí iba pridávať príspevky , za ktoré budete bodovaný. Celé je to jednoduché, za každý pridaný príspevok sa vám pripisujú body ( jeden príspevok 0,05 boda.), za ktoré budete odmeňovaný darčekmi od Prohormóny.sk.
Bodovacia tabuľka
Bodovacia tabuľka
Re: Novinky na fóre
Poďakovanie za príspevok...
Zaujal vás pridaný príspevok a chcete jeho tvorcovi prejaviť, že sa vám páči jeho tvorba? Odteraz vám to vaše fórum dovoľuje vo forme tlačítka POĎAKOVAŤ. Najviac ohodnotenému tvorcovi rastie reputácia, a taktiež bude pridaný do sieni slávy.
Zaujal vás pridaný príspevok a chcete jeho tvorcovi prejaviť, že sa vám páči jeho tvorba? Odteraz vám to vaše fórum dovoľuje vo forme tlačítka POĎAKOVAŤ. Najviac ohodnotenému tvorcovi rastie reputácia, a taktiež bude pridaný do sieni slávy.
akože keď budem mať 20.00 dostanem VIKING alebo TITAN? správne chápem?
R.C.: “Train harder and grow bigger.”
viete co je na tom najlepsie?ked si nejaky kokotko zalozi viac nickov a lajkuje sam sebe...ze trapacik?
Nikoho nenahovaram na uzivanie dopingu.moje vedomosti su cisto z vlastnych skusenosti bez akehokolvek tlaku na ostatnych.nezaoberam sa predajom AS,dakujem za porozumenie.neodpovedam na ziadne typy PM!
mala by byť nejaká korelácia medzi získanými bodmi za príspevky a poďakovaniami, lebo spamovať témy neprínosnými blbosťami dokáže každý trulo...
Vaše otázky, problémy, postrehy a iné dopyty smerujte prosím do príslušných tém a nie do mojej poštovej schránky
(nie preto, žeby som bol neochotný poradiť, ale to na čo sa pýtate, môže poslúžiť aj ostatným...)
(nie preto, žeby som bol neochotný poradiť, ale to na čo sa pýtate, môže poslúžiť aj ostatným...)
Pokiaľ viem, za "poďakovanie" sa žiadne body nezískavajúmala by byť nejaká korelácia medzi získanými bodmi za príspevky a poďakovaniami, lebo spamovať témy neprínosnými blbosťami dokáže každý trulo...
no ved o tom vravim, ze by tma teda mohlo byť nejake prepojenie... body ziskas len za to, ze spamuješ ako troll a za to mas odemnu?
este ze to nejde z mojej kapsy :P
Vaše otázky, problémy, postrehy a iné dopyty smerujte prosím do príslušných tém a nie do mojej poštovej schránky
pridajte do odmien ibutamoren a budem sa tu chodit.rozculovat castejsie 
Nepiste mi SS s prosbami o rady, ja nie som manzelska poradna, rady hladajte priamo na fore v prislusnych temach. A ANO - neviem zohnat steroidy, nechcem od vas kupit steroidy, snad ste to podaktori pochopili :-)
takže takto sa naháňajú body za príspevky ale pekne cez noc, aby to nik nevidel... 

- Prílohy
-
- honič prispevkov ban ho debila.png (319.79 KiB) 1251 zobrazení
To víš, pokud nabídneš něco zadarmo, vždycky budou lidi co ti utrhnou obě ruce.
Každopádně by tohle chtělo nějak vyřešit, protože to bezúčelný spamování od některých jedinců je hrozný.
Návrat na "Nová verzia posilnovanie.sk"
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný