Remoska - zdrave varenie ?

Remoska - zdrave varenie ?

Príspevokod užívateľa SlabsiKus » 21.11.2010

Pekný deň, chcem sa opýtať, či niekto používa na varenie či skôr pečenie Remosku. Ja som si tento vynález kúpil pár dní dozadu, teda skôr sa s ňou "zabáva" priateľka :) Dneska mi spravila pečené kurča so zemiakmi, fantázia !!! K tomu zeleninová príloha, myslím že vcelku v pohode. Zaujíma ma, či Remosku niekto používa a čo konkrétne si v tom pripravuje :idea:
Užívateľov profilový obrázok
SlabsiKus
Príspevky: 24
Dátum registrácie: 14.11.2010
Cash on hand: Locked


Príspevokod užívateľa Souba » 30.11.2010

spoluziak na vyske to mal, malo to jednu chybicku, ze ten hrniec bol hlinikovy, tak na to si davaj bacha.....ale to bola este komunisticka remoska, tak predpokladam ze teraz sa uz robia z ineho materialu.

inak by ma zaujimalo kolko elektriny to zerie, na intraku to je jedno,len doma to uz clovek moze pocitit.

ale jedlo z toho uplna basen, kuriatko křupavé jak z fastdoodu:)
Užívateľov profilový obrázok
Souba
Príspevky: 647
Dátum registrácie: 02.07.2010
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Nové Zámky

Príspevokod užívateľa SlabsiKus » 30.11.2010

Tak teraz sa predavaju uz len teflonove, ziadny hlinik. Prikon to ma 650W takze proti napr el. rure, ktora ma prikon na kazdu spiralu 1000+W je to uspora. A ako hovoris, lepsie upecene kura som nemal ako z remosky :)
Užívateľov profilový obrázok
SlabsiKus
Príspevky: 24
Dátum registrácie: 14.11.2010
Cash on hand: Locked


Návrat na "Archiv - Fitness a ine recepty"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný