Soja

Soja

Príspevokod užívateľa Dafic » 19.10.2009

zdravym ..nevie niekto z vas nejaky dobry recept jak uvarit soju aby to dobre chutilo ? :)
Dafic
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 19.10.2009
Cash on hand: Locked


Príspevokod užívateľa jwell » 11.11.2009

hmmmm jedine co viem su sojove kocky, daj ich namocit do vody, potom ich normalne uvar, pridaj leco ale len bez vody, troska to povar, slahni na to tri vajicka a dochut to,,,da sa to zjest...a poznam odbornikov ktori normalne vyprazali tie sojove platky ako rezne...a ta kockovana soja sa da zjest aj surova, vyskusaj...je to sice tvrdsie ale da sa to, kamos co cvicil ju jedaval ako chrumky
...chcem mat tehlicky na bruchu a ocel vo svaloch :D
Užívateľov profilový obrázok
jwell
Príspevky: 224
Dátum registrácie: 01.03.2009
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Považská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa pepo88 » 11.11.2009

raz som aj ja skusal vyprazit tie platky, a chutilo to skoro jak meso :wink:
Je tažké si ísť za svojím cieľom,keď človek ešte vobec nevie čo chce,a aj tá najmenšia prekážka mu vie narobiť veľké problémy
https://www.facebook.com/PeterMuranOsobnyTrener?fref=ts
Sorry ak neodpisem na SS.Mam ich denne
Užívateľov profilový obrázok
pepo88
Moderátor: súťažný kulturista
Príspevky: 18843
Dátum registrácie: 05.01.2007
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Považská Bystrica

Príspevokod užívateľa jwell » 13.11.2009

jasne len si musis odmysliet tu taku "spongiovu" konzistenciu toho platku. Soja je skvela v tom, ze nasiakne hociake vone ktore prerazia jej chut, takze ked ju dobre dochutis ani nevies ze ju jes...skus si na nete pozrie recepty na sojovy gulas, je to ako obycajny len namiesto masa tam plavaju sojove kocky 8)
http://www.dobre-recepty.sk/detail/6902-sojovy-gulas/
...chcem mat tehlicky na bruchu a ocel vo svaloch :D
Užívateľov profilový obrázok
jwell
Príspevky: 224
Dátum registrácie: 01.03.2009
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Považská Bystrica
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa Leniv3c » 21.11.2009

Soju je dobre spravit aj na spodob ciny (ja to tak volam)

Kocky hodit do marinady a pekne vyprazit :wink:
Pauzička, nepauzička, stále rozmýšlam na cvičením...
Užívateľov profilový obrázok
Leniv3c
Príspevky: 242
Dátum registrácie: 02.05.2009
Cash on hand: Locked

Príspevokod užívateľa masteR » 30.11.2009

ja by som soju nejedol lebo obsahuje estrogen :lol:
Užívateľov profilový obrázok
masteR
Príspevky: 89
Dátum registrácie: 21.11.2008
Cash on hand: Locked
Bydlisko: RK

Príspevokod užívateľa kun_agüero » 30.11.2009

ja by som soju nejedol lebo obsahuje estrogen :lol:
Asi myslis fytoestrogeny - slabsia verzia s podobnym ucinkom.
Séria článkov Kun Agüera - http://posilnovanie.sk/viewtopic.php?f=3&t=9997

NEODPOVEDÁM NA BANÁLNE OTÁZKY
Užívateľov profilový obrázok
kun_agüero
Moderator
Príspevky: 2857
Dátum registrácie: 10.01.2009
Cash on hand: Locked

Príspevokod užívateľa HYDROeS » 17.12.2009

foter robi soju tak ako cigansku. cibula, horcica, olej (najlepsie asi olivovy, drahy ale jeden z najzdravich) a osmazit. je to aj chutnejsie nez klasicka ciganska, lebo tam neni tlste, zuvackove maso :wink:
HYDROeS
Príspevky: 4
Dátum registrácie: 27.11.2009
Cash on hand: Locked

Príspevokod užívateľa vaha9 » 10.01.2010

foter robi soju tak ako cigansku. cibula, horcica, olej (najlepsie asi olivovy, drahy ale jeden z najzdravich) a osmazit. je to aj chutnejsie nez klasicka ciganska, lebo tam neni tlste, zuvackove maso :wink:
Preco teda nerobite cigansku z kuracieho ? nemas tam tlste a myslim ze je ovela chutnejsia, teda mne chuti ovela viac ako bravcova
Užívateľov profilový obrázok
vaha9
Moderator
Príspevky: 1269
Dátum registrácie: 10.01.2010
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Senec
Poďakoval: 1 krát
Bolo mu ďakované: 1 krát

Príspevokod užívateľa gavdo » 14.03.2010

ha si dam uvarit soju ked uz je to hotove taq tam pridam nejake tie koreniny vykidnem to do cestovín dám tuniaka po prípade varéne kuracie cecky na kocky
Užívateľov profilový obrázok
gavdo
Príspevky: 58
Dátum registrácie: 06.02.2010
Cash on hand: Locked
Bydlisko: trenčín

Príspevokod užívateľa cedric01 » 19.03.2010

foter robi soju tak ako cigansku. cibula, horcica, olej (najlepsie asi olivovy, drahy ale jeden z najzdravich) a osmazit. je to aj chutnejsie nez klasicka ciganska, lebo tam neni tlste, zuvackove maso :wink:
na smazenie je olivovy olej nevhodny ma nizku teplotu palenia Oxiduje uz pri velmi nizkej teplote :(

Dnes sú už na trhu bežne dostupné kvalitné rastlinné oleje a tak tiež rastlinné tuky, ktoré sú špeciálne určené pre teplú kuchyňu, na vyprážanie. Dôležité je si správne vybrať a zvoliť si olej, ktorý nie je za studena lisovaný, pretože tie sú určené výhradne len na studenú kuchyňu, napríklad do šalátov. Pri vyprážaní na oleji je dôležité si zapamätať, nepoužívať viac krát olej, na ktorom sa už raz potraviny vyprážali. A to z takého dôvodu, že i keď použijeme olej určený pre teplú kuchyňu, je len čiastočne „ošetrený“ voči nadmernej oxidácii mastných kyselín, čo znamená, že opakovaným a dlhodobým pôsobením vysokých teplôt na mastné kyseliny vznikajú už spomínané karcinogenné látky.

Čítajte viac: http://zena.sme.sk/c/3095345/ako-zdravo ... z0idlZ6TzD

len tak narychlo vygooglene
:wink:
cedric01
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 09.03.2010
Cash on hand: Locked


Návrat na "Archiv - Fitness a ine recepty"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný