ryža

Príspevokod užívateľa sjm- » 24.09.2010

I<3Girls: stačí 100g ryže a uvarené bielka a ostatné ingredience zmiešsať ? Alebo to treba robiť všetko dokopy za surova. Čiže variť spolu ryžu a vajcia a podobne.. ?
Progressive overload is a myth and counting macros only works if your name is Marco.
Užívateľov profilový obrázok
sjm-
Moderator
Príspevky: 6473
Dátum registrácie: 31.10.2009
Cash on hand: Locked


Príspevokod užívateľa Vinnie » 27.09.2010

ja si robím ryžu v tlakovom hrnci. takto je najchutnejšia :) a jedávam ju bud s mäsom, alebo len samú o sebe s kúskom chilli omáčky
Užívateľov profilový obrázok
Vinnie
Príspevky: 4640
Dátum registrácie: 22.09.2010
Cash on hand: Locked
Poďakoval: 64 krát
Bolo mu ďakované: 435 krát

Príspevokod užívateľa Crux » 30.10.2010

Ryza je super s tuniakom :) dneska som taku mal na obed
Obrázok
1.Ľudom nechýba sila, ale vôľa.
2.Kde je vôľa tam je sila, kde je faloš tam je hnev.
3.Never, Never, Never Give up.
4.Kto neprdí s nami, prdí proti nám.
Crux
Príspevky: 53
Dátum registrácie: 10.09.2010
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Brisbane, Australia
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa pumping7 » 13.11.2010

zacal som s objemom a ryza je do objemu TOP jedlo...nevie niekto ako sa robi ryza bez masa....aby sa dala jest...napr s mliekom to by ma zaujimalo...ak niekto vie pls ako sa robi diikes :wink:
BODYBUILDING is my LIFE-STYLE.
Užívateľov profilový obrázok
pumping7
Príspevky: 201
Dátum registrácie: 19.09.2010
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Košice-okolie
Poďakoval: 1 krát
Bolo mu ďakované: 2 krát

Príspevokod užívateľa Speedy » 21.11.2010

pockat :D dufam ze ma nevyhodite po nasledujucej otazke :D

Ako mam uvarit rizu ? :)
‎"Musím tím projít a je mi jedno, jak těžký to bude." A.Schwarzenegger

SQ - 210kgs
BP - 150kgs
DL - 240kgs
Užívateľov profilový obrázok
Speedy
Príspevky: 3041
Dátum registrácie: 21.10.2010
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Blackcity

Príspevokod užívateľa Para24 » 21.11.2010

Ak si nerobis srandu, tak na obale mas navod :lol:
Užívateľov profilový obrázok
Para24
Príspevky: 155
Dátum registrácie: 24.11.2009
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Košice

Príspevokod užívateľa Speedy » 21.11.2010

Ak si nerobis srandu, tak na obale mas navod :lol:
heh no musim to kuknut :D alebo fotrovcov sa spytat
‎"Musím tím projít a je mi jedno, jak těžký to bude." A.Schwarzenegger

SQ - 210kgs
BP - 150kgs
DL - 240kgs
Užívateľov profilový obrázok
Speedy
Príspevky: 3041
Dátum registrácie: 21.10.2010
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Blackcity

Príspevokod užívateľa BlondBomberko » 22.11.2010

momentalne robim nieco ako "mliecnu" ryzu, ingrediencie su:
120g sacok ryze
asi polka 400 alebo 500g bieleho jogurtu (nizkotucneho)
asi polka cottage syra
zaliat asi 1 dl mlieka
na ochutenie dosypem granko, alebo niekedy pridam ovocie ako banan nakrajany atd...

vsetko zmiesam a zerem 8)
Užívateľov profilový obrázok
BlondBomberko
Príspevky: 2538
Dátum registrácie: 25.11.2007
Cash on hand: Locked

Príspevokod užívateľa 07bobo07 » 22.11.2010

Hm vyzerá to zaujímavo.. musím vyskúšať :wink:
Bodybuilding....Aby si niečo dosiahol tak musíš proste makať!!!
Užívateľov profilový obrázok
07bobo07
Príspevky: 286
Dátum registrácie: 19.05.2010
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Banská Bystrica

Príspevokod užívateľa miso sk8 » 22.11.2010

BlondBomberko- vidim ze mas varny sacok ryze 120g (zrejme vitana nie?) Mam taky dotaz, na obale je na 100g napisanych dakych 20g sachrov, preto som ju nejedaval, no az teraz som si vsimol ze 260g hotoveho (cize uz uvareneho, tam tich 100g bolo surovych) ma 60g sachrov, a ked som vazil po uvareni a odkvapkani cely vysypany sacok (uz bez obalu, iba ryza) tak to bolo dakych 330g, cize jeden sacok po uvareni obsahuje viac ako 60g sachrov? Do teraz som jedol cestoviny kvoli tomu, ze ten varny sacok bol rychlo uvaerny, ale ten maly pocet sachrov mi tam vadil, ale asi som sa osral ze? Cize to ma normalny pocet sachrov skoro ako normalna ryza ak tomu dobre rozumiem?

dakujem.
Užívateľov profilový obrázok
miso sk8
Príspevky: 1489
Dátum registrácie: 03.05.2009
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Bratislava
Poďakoval: 6 krát
Bolo mu ďakované: 1 krát
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa BlondBomberko » 22.11.2010

hej mam Vitana (v Tescu je v akcii tak som nakupil ale 10 velkych baleni :D)
ale k veci, tak ja vacsinou zozerem cely sacok, co je asi 1,5 porcie, pisu tam ze 1 porcia ma asi 60g sachrov, takze ked hodis do seba cely uvareny sacok mas nejakych 90g sacharidov...

inac vzadu praveze pisu 100g HOTOVEHO pokrmu ma 23,4g sachrov, a kedze ta ryza nabere hmostnost a objem z vody, tych 100G hotoveho pokrmu je teda iba z nejakych 30-40 g surovej ryze

tak a tajomstvo je odhalene :lol:
Užívateľov profilový obrázok
BlondBomberko
Príspevky: 2538
Dátum registrácie: 25.11.2007
Cash on hand: Locked

Príspevokod užívateľa miso sk8 » 23.11.2010

Presne toto som chcel vediet! DIK :lol: nedalo mi to, a ja kvoli tomu som zral same cestoviny, tak trebalo nejaku zmenu. Cize jeden sacok-90g sachrov, super :007
Užívateľov profilový obrázok
miso sk8
Príspevky: 1489
Dátum registrácie: 03.05.2009
Cash on hand: Locked
Bydlisko: Bratislava
Poďakoval: 6 krát
Bolo mu ďakované: 1 krát
Kontaktovať užívateľa:

Príspevokod užívateľa gavdo » 04.01.2011

Ja mám radšej cestoviny, majú podobné nutričné hodnoty, sú o dosť chutnejšie, a lahšie pripravitelnejšie. Nevadí to že namiesto ryže jem cestoviny? Neni tam nejaké iné sacharidové zloženie ako v ryzi?
Raz som si robil takú mliečnu ryžu že som dal namočiť do mlieka cca 100g ryže na dobu asi 2 dni a ryža uplne zmekla tak som si ju dal do jogurtu a bolo :D
Užívateľov profilový obrázok
gavdo
Príspevky: 58
Dátum registrácie: 06.02.2010
Cash on hand: Locked
Bydlisko: trenčín

Príspevokod užívateľa braninho » 04.01.2011

včera som začal jesť ryžu na sladko...inak mi nechuti ale na sladko je top...uvariť ju v mlieku a cukre a potom precediť a posypať škoricou mnam :)
Užívateľov profilový obrázok
braninho
Príspevky: 665
Dátum registrácie: 10.10.2010
Cash on hand: Locked
Bydlisko: BA

Príspevokod užívateľa Focky » 04.01.2011

Ja mám radšej cestoviny, majú podobné nutričné hodnoty, sú o dosť chutnejšie, a lahšie pripravitelnejšie. Nevadí to že namiesto ryže jem cestoviny? Neni tam nejaké iné sacharidové zloženie ako v ryzi?
Raz som si robil takú mliečnu ryžu že som dal namočiť do mlieka cca 100g ryže na dobu asi 2 dni a ryža uplne zmekla tak som si ju dal do jogurtu a bolo :D
neni dobre jest stale to iste si myslim, raz zacas to striedaj
I don't know. I don't think I've ever known. I think sometimes you get it right the first time and then it defines your life. It becomes who you are.
What religion am I? I'm a practicing none of your fucking business.
Užívateľov profilový obrázok
Focky
Príspevky: 1570
Dátum registrácie: 13.08.2010
Cash on hand: Locked


Návrat na "Archiv - Fitness a ine recepty"

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný