Natural Nutrition
Re: Natural Nutrition
Zatial som ho nikdy nemal ako kamen (okrem vytiahnutia z chladnicky ). Ci niekto ho tak dodava?
Ak kúpiš nejaké s prídavkom olejov a pod. tak tie sú logicky tuhšie. Ale aj tieto 100%-né často zvyknú segregovať a na spodku vedra ostáva tuhšie a na vrchu máš redšie, prípadne aj olejové oká na povrchu(z odlučeného oleja zorechov).Zatial som ho nikdy nemal ako kamen (okrem vytiahnutia z chladnicky ). Ci niekto ho tak dodava?
Eat clean today, feel great tomorrow.
Ešte dávnejšie som kúpil nejaké z kauflandu a tak trochu som na tom ohol lyžičku(ale zase ani tá nebola kto vie ako kvalitná). :lol:Ak kúpiš nejaké s prídavkom olejov a pod. tak tie sú logicky tuhšie. Ale aj tieto 100%-né často zvyknú segregovať a na spodku vedra ostáva tuhšie a na vrchu máš redšie, prípadne aj olejové oká na povrchu(z odlučeného oleja zorechov).
Naposledy upravil/-a Endo v 09.07.2016, upravené celkom 1 krát.
Otázka na Radona: Ešte skôr sa tu spomínali nové príchute WPC80. Už sa vie približne kedy alebo aké by to mali byť? :wink:
Pri Myprotein masle som toto isté zažil, že na spodku bolo o dosť hustejšie. Pri NN masle sa mi to nestalo ešte.Ak kúpiš nejaké s prídavkom olejov a pod. tak tie sú logicky tuhšie. Ale aj tieto 100%-né často zvyknú segregovať a na spodku vedra ostáva tuhšie a na vrchu máš redšie, prípadne aj olejové oká na povrchu(z odlučeného oleja zorechov).Zatial som ho nikdy nemal ako kamen (okrem vytiahnutia z chladnicky ). Ci niekto ho tak dodava?
Mne áno. Ale ono to záleží hlavne natom, ako dlho "ti stojí". :lol: Časom sa podľa mňa všetky maslá(minimálne arašidové určite) správajú takto a olej sa oddeľuje, keďže rozmixovaním sa naruší štruktúra orechov. Prípade u kešu masla od MyProtein to môže byť aj olej slnečnicový, ktorý tam pridávajú. :wink:Pri Myprotein masle som toto isté zažil, že na spodku bolo o dosť hustejšie. Pri NN masle sa mi to nestalo ešte.Ak kúpiš nejaké s prídavkom olejov a pod. tak tie sú logicky tuhšie. Ale aj tieto 100%-né často zvyknú segregovať a na spodku vedra ostáva tuhšie a na vrchu máš redšie, prípadne aj olejové oká na povrchu(z odlučeného oleja zorechov).Zatial som ho nikdy nemal ako kamen (okrem vytiahnutia z chladnicky ). Ci niekto ho tak dodava?
Samostatný vitamín D3 už nemáte v ponuke? Poprípade, ten s vápnikom, kedy bude cca naskladnený?
Ďakujem
Ďakujem
My Better Is Better Than Your Better
Boli to normal prieskumy? Lebo na objednavku som uz tiez pisal par "prieskumov" kde paradoxne objednavatelov vyrobok vysiel najlepsie
Zaujima ma to, lebo tiez objednam asi klbovku
Zaujima ma to, lebo tiez objednam asi klbovku
Ahojte objednavam protein iba zo stranky namaximum.sk a som velmi spokojny. Chcel by som si este doobjednat vitamin D a omega 3. Mate niekto skusenosti, ci su tie z tejto stranky v pohode? Dakujem
-
- Dátum registrácie: 01.02.2016
- Cash on hand: Locked
z tejto stranky je v pohode vsetko.
TEDA NIE, jedna velka vytka - kreatin ethyl esther mi dosiel v kapsulach ktore boli k sebe poprilepovane hoši, ked som ich chcel oddelit proste sa na kapsuly spravila diera a mne sa z nej vysypali gains. robte s tym nieco, ak je to chyba vo vyrobe
TEDA NIE, jedna velka vytka - kreatin ethyl esther mi dosiel v kapsulach ktore boli k sebe poprilepovane hoši, ked som ich chcel oddelit proste sa na kapsuly spravila diera a mne sa z nej vysypali gains. robte s tym nieco, ak je to chyba vo vyrobe
-
- Dátum registrácie: 10.12.2014
- Cash on hand: Locked
- Poďakoval: 3 krát
- Bolo mu ďakované: 4 krát
Kto je prítomný
Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných